Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Ръкавици

Vendor 5
  • Най-продавано

Описание на категорията

Ръкавици


Най-доброто, което можете да намерите сред защитното оборудване - това са антивирусните ръкавици ÄR. Благодарение на използваните технологии и материали (Eco Acqua Zero, VirralOff), ÄR Антивирусните ръкавици са сред най-висококачественото защитно оборудване. Можете да избирате от няколко размера, което гарантира удобно използване. Сензорните екрани също могат да се управляват без проблеми с ръкавиците. Имате възможност да си вземете пълна предпазна екипировка, включително предпазни маски, респиратори и резервни филтри


На пазара има различни видове предпазни ръкавици, от които можете да избирате. Осигурете си защита с тези предпазни ръкавици, които са и химически устойчиви. Именно затова защитата от вируси е голяма. Тези защитни ръкавици са създадени за различни видове работна дейност. Имаме и противосрезни ръкавици за пълна защита. Едно от най-важните неща по-време на работа е ние да и хората, с които работим да имат нужната предпазна екипировка. Именно затова ние ви предлагаме антивирусни ръкавици с невероятна защита. При нас можете да си вземете и антигенни тестове, дезинфекционни лампи и респиратори за деца.


Открийте невероятни промоции и отстъпки от много и различни артикули свързани с вашата безпасност и сигурност. Ние ще доставим бързи и сигурно до вашия адрес. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и