Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Redo

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Redo


Redo Group предлага осветителни тела от 2000 г., а през последните години компанията има голям успех и се разширява в много европейски страни. Важен фактор за успеха на компанията са постоянните изследвания, разработки и анализ на пазара и чудесните външни лампи, които произвеждат. Redo Group също се интересува от бъдещето, поради което използва само качествени материали, за да създадат осветителни тела за стена. Всички осветителни тела отговарят на европейските стандарти за безопасност, околна среда и енергоспестяване. Можете да намерите пълната ни селекция от аплици, LED лампи, спот лампи и други осветителни тела.


Компанията Redo Group представя различни по дизайн и форма стенни аплици. В тази селекция ще намерите и модерни полилеи, които могат да обогатят вашето жилище и интериор. Обогатете осветление с някои от техните лампи за стена, за да придадете нов блясък на дома си. Ние можем да ви снабдим с различни спот лампи от Redo Group с различни крушки. Имате възможност да си вземете LED, смарт, димируеми или класически крушки, които да използвате за осветителните тела от Redo Group.


При покупки над 150 лв. ще спечелите безплатна доставка и ще можете бързо и лесно да подобрите вътрешното и външното си осветление.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и