Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Philips Massive

Vendor 6
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Phillips Massive


Европейската компания PHILIPS MASSIVE, представляваща областта на вътрешното и външното осветление, е гаранция за качество, която е на пазара от осемдесет години. Защо осветителните тела PHILIPS MASSIVE са толкова популярни сред хората? Поради доброто съотношение качество и цена. По този начин MASSIVE снабдява прожектори за окачен таван, таванни лампи, лампи или полилеи могат да бъдат достъпни за възможно най-широк кръг от населението.

         

MASSIVE осветление може да бъде разделено на няколко категории - според метода на използване и техния дизайн, например, внасяме в хола таванни осветителни тела, градински лампи и полилеи от марката MASSIVE. MASSIVE светлините преминават строги тестове за издръжливост, устойчивост на топлина, устойчивост на цвета, електрическа безопасност и водоустойчивост. Всеки техен продукт отговаря на приложимите европейски стандарти.    Европейската компания PHILIPS MASSIVE представлява зона на комфорт и външно осветление, което е гаранция и за качеството. Добре е да съпоставите качеството и цената. В допълнение, едновременно могат да бъдат предоставени MASSIVE прожектори, отоплителни стенни лампи, или електрически стълбове.    

        

MASSIVE осветление може да бъде разделено на няколко категории - според метода на използване и техния дизайн, например, внасяме в хола таванни осветителни тела, градински лампи и полилеи от марката MASSIVE. MASSIVE подчертава цената на тестовите тестове за издръжливост, горивна ефективност, стабилност на цвета, електричество. Всички технически отговори на продукта към приложените европейски стандарти.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и