Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Linea Light

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Linea Light


Италианската компания Linea Light Group спонсорира отделни компании, занимаващи се с различни области на осветлението. Благодарение на комбинацията от експерти, най-добрите технологични процедури и качествени материали, осветителните тела на тази компания се нареждат сред ТОП осветлението. Компанията предлага уникални висящи лампи, които могат значително да подобрят вашето осветлението. Те са оборудвани с Лед технологията, за да създадат ярко и силно осветление във вашия дом. Можете да се оборудвате и с димируеми или Смарт крушки, които да ви предоставят възможност да контролирате изцяло осветлението във вашия дом. 


Осветителните тела за хол представени от Linea Light Group са с различен стил, форма и дизайн. Те могат да допълнят вашия интериор и да придадат по-изящен стил. Можете да разгледате селекцията от висящи осветителни тела на Linea Light Group, както и стенните лампи, които доставят. В складова наличност имаме аплици и други лампи за стена от Linea Light Group. Можете да разгледате и цялата ни селекция от лампи за таван, аплици, Лед осветление и полилеи


Посетете нашия магазин и разгледайте отстъпките, които предлагаме за да получите осветлението, което винаги сте искали на най-добри цени. Ние доставяме бързо и удобно из цяла България. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и