Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Ledvance

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

LEDVANCE 


Съвременната немска компания LEDVANCE е бързо развиваща се компания, фокусирана върху осветлението с Лед  технология, както подсказва и името на компанията. Ledvance се опитва да се развива заедно със ситуацията на пазара и винаги е готова да се фокусира върху текущите тенденции. Сега те са например Смарт Лед крушки за интелигентни домове. Качеството на всички продукти е от значение, то се дължи на качествените материали, но и на качествената изработка с акцент върху устойчивостта на производството на Лед лампите от LEDVANCE. Радваме се, че можем да ви предложим и Лед осветление на тази марка в нашия електронен магазин, така че елате и изберете, определено ще сте доволни от избора на осветление. Можете да разгледате и пълната ни селекция от Лед лампи за вътрешно осветление и Лед лампи за външен монтаж, както и всякакви Лед крушки.


Открийте богата селекция на различни типове Лед осветителни тела. В тази селекция можете да откриете продукти от дезинфекционна лампа до Лед лампи за кухненски плот. Можете значително да подобрите и обогатите вашето осветление чрез кухненското Лед осветление от LEDVANCE. Разполагаме със специална димируема крушка, която можете да допълнителните към вашите лампи, както и Лед лампи за контакт. Някой от тях са със сензорно осветление, чрез което лампата се включва при движение. 

Посетете нашия магазин, за да откриете огромни намаления от всички осветителни тела. При нас ще можете да намерите всичко за вътрешно и външно осветление. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и