Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

LED улични лампи

  • Най-продавано
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Улично Лед осветление 


Много градове и общини започнаха да сменяте стандартното осветление с улично Лед осветление. Присъединете се към тях и обновете града или улицата пред вас с Лед улични лампи. Те доставят по-силна светлина и значително могат да смекчат бюджета за електроснабдяване. Нашите улични лампи могат да бъдат лесно монтирани и използвани навсякъде. Благодарение на новите Лед крушки ще получите по-голяма издръжливост и качество в осветлението, което предоставяте. Ние предлагаме и специални улични аксесоари за лампи като различни държачи. 

Можете да се оборудвате и с улична Лед лампа с дистанционно, която да бъде регулирана лесно и бързо от различни места. Ние предлагаме и нов вид улични соларни Лед лампи, които се зареждат през деня, а използват енергията вечерта и така драстично намаляват консумацията на енергия. Възможностите са неограничени и при нас можете да откриете различни видове лампи за екстериорно осветление

Можете да оборудвате различни фестивали, концерти и други мероприятия чрез нашите светещи гирлянди, прожектори и друг тип соларно осветление.  По този начин ще създадете един ненадминат празник за всички хора ще спестите пари от месечните разходи за електричество. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и