Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Коледно осветление, лампички, елхи и декорации

Kategorie AKCE

Огромни намаления за периода от 5.6.2023 до 11.6.2023 г.

Предоставянето на отстъпката се обуславя от правилното попълване на поръчката, а не просто чрез добавяне на стоките в количката.

Отстъпките се изчисляват от първоначалните цени в съответствие с условията.

Освен това можете да използвате нашата безплатна доставка за покупки над 180 лв.

Описание на категорията

TOP Коледно осветление, лампи, елхи и декорации - седмични отстъпки от до 70%.

 

Класическите свещи са красиви, но трябва да пробвате модерни Коледни декорации. При нас ще откриете Коледно осветление за прозорец или захранвани от батерии Коледни лампички във формата на различни фигурки, звезди или дори венци за врата. Накратко, приготвили сме голям асортимент от различни Коледни декорации и лампички за Вас. Някоио Коледни декорации могат да се използват в апартамент, някои могат да се използват в открити пространства без притеснения - повече в категорията екстериорни Коледни лампички.

 

Коледните лампички ще декорират всяко пространство и разходите за това ще бъдат много ниски. Повечето от празничния ни асортимент се състои от Коледно LED осветление, което консумира малко електричество и има дълъг живот. Въпреки че традиционните Коледни лампички включват Коледни гирлянди с лампички и други вериги, ще откриете и Коледни декорации за маса или за прозорец.

 

Коледното LED осветление не трябва задължително да е за апартамент. При нас ще откриете и Екстериорни Коледни лампички. Това са например вериги за украсяване на екстериорни елхи, различни вериги за окачване на корнизи и стрехи, дори Коледни LED ленти. И не забравяйте, домашните Коледни лампички не трябва да са скъпи, предлагаме и евтини Коледни лампички на разпродажба.

 

В тази категория сме Ви приготвили голям асортимент от TОП Коледни декорации на неповторими цени. Актуализираме тази категория всяка седмица, за да може винаги да има какво да си изберете. at unbeatable prices.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и