Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Класически аплици

Vendor 6
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Лампите за стена могат да бъдат многобройни и използвани по правилния начин да създадат равномерно осветление във всички помещения


Класическите стенни лампи, които искаме да ви представим са с различни стилове дизайн и могат лесно да паснат на всеки вид жилище. Лампите за стена са едни от най-добрите ни приятели, когато имаме нужда от осветление в тъмните части на жилището ни. Красотата на този вид класически осветителни тела е, че те могат да бъдат оборудвани с всякакъв тип осветление. Искате да създадете различен стил? Можете да се снабдите с цветни крушки и да промените тотално интериорното осветление чрез декоративните лампи за стена. Искате да зарадвате детето си? Детските лампи за стена са превъзходен начин да озарите стаята под формата на любимо животно или супергерой. В тази категория можете да разгледате и други осветителни тела за стена, като LED аплици, винтидж аплици дизайнерски аплици и други.


Външните класически аплици за стена са доста лесни за монтиране и няма да представляват никаква трудност. Някои от класическите аплици се използват доста често и за баня. Предлагаме и други видове като аплици за спалня или таван, като те са с димируеми крушки, с които можете да регулирате светлината.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и