Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Jupiter

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Jupiter


JUPITER произвежда осветителни тела от 1975 г. Тя се фокусира върху вътрешни осветителни тела от различни видове, като кухненски полилеи, подови и настолни лампи, стенни и висящи таванни осветителни тела. Типични материали за осветление JUPITER са месинг, патиниран месинг и ръчно патиниран метал и ръчно духано стъкло. Появата им напомня за времето на нашите предци и също се връща към природата. Именно затова, лампите от JUPITER са с гарантирано качество, издръжливост и надеждност. 


По отношение на дизайна, всички техни продукти биха могли да бъдат наречени като селски светлини. Под „античния“ вид обаче се крие съвременна технология, която работи толкова надеждно, колкото сте свикнали с модерните осветителни тела.  Можете да обогатите значително вашето интериорно осветление със специалните осветлителни тела от JUPITER. Открийте и други от нашите доставчици на лампи, като Luxera, Phillips Masive, Prezent, Osram и други.


При нас можете да намерите всякакви видове лампи, които да ви помогнат да смените осветлението си с по-добро и по-ярко. Осветителни тела на JUPITER могат да ви помогнат да съдадете атмосферата, която бихте искали във вашия дом. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и