Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Incanti

Vendor 5
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията


Incanti

Incanti  е създадена през 2018 г. в рамките на Redo Group за производство на специфични осветителни тела с нетрадиционен дизайн. Incanti се занимава с разработването на осветителни тела за таван и стена, чийто приоритет е класически вид, но в модерна концепция. Този стил е типичен със своята елегантност и се вписва както в класическия, така и в модерния интериор. Стилни и модерни полилеи, изработени от черна цветна метална основа и тяло с шест антични месингови цвята ще откриете в тази селекция. Можете да разгледате и пълната ни селекция от модерни полилеи, кристални полилеи, класически и други. 

Incanti предлагат специални изработени винтидж лампи, които да обогатят вашето жилище и му придадат нов блясък. Тези висящи лампи могат да допълнят всяко помещение и са в складова наличност с висок рейтинг. Лампите за таван от Incanti са създадени с творчески вкус и са изключително детайлни. Те могат да бъдат допълнени с Лед или Смарт крушки, за смените жилището си с нов вид осветление за по-ниски сметки за електричество. 

Потопете се в голямата селекция от вътрешни и външни осветителни тела в нашия магазин. Открийте невероятни промоции и намаления от всякакви видове лампи. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и