Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Helios

Vendor 1

Описание на категорията

Хелиос технически лампи


Фирма ХЕЛИОС се занимава с производство и монтаж на осветителна техника. В нашия асортимент ще намерите под тази марка особено LED техническо осветление. Компанията Хелиос за осветителни тела е на пазара от дълго време и доставя качествено осветление за домакинство или работа. Можете да изберете LED лампи за вътрешно или външно осветление. Тези LED работни лампи ще ви помогнат да подобрите вашите процеси и да получите нужната светлина навсякъде. При нас можете да откриете и LED крушки, LED аплици, LED полилеи и други LED лампи.


Разгледайте необходимото външно техническо осветление предоставено от компания ХЕЛИОС, за да създадете по-добри работни условия на вашите служители. Чрез тези LED осветителни тела ще имате възможността да намалите разходите на енергия и да получите ярка бяла светлина. Гаранционният период на лампите от ХЕЛИОС е до 3 години. Ние предлагаме различно работно осветление, както и предпазни ръкавици, маски, респиратори и други аксесоари


При покупка над 150лв. ще получите безплатна доставка и можете да разгледате за допълнителни намаления на осветителни тела в нашия онлайн магазин. Оборудвайте вашето работно място с технически осветителни тела от ХЕЛИОС.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и