Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Globo

Vendor 9
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

GLOBO вътрешно и външно осветление


GLOBO е основана през 1998 г. в Австрия. Днес тя вече е един от основните продавачи на осветителни тела в Европа. Той доставя практически целия западноевропейски пазар, а продуктите му се разпространяват в повече от 50 страни по света.    Този доставчик на осветителни тела е с гарантирано качество издръжливост и сигурност на пазара. Гамата на марката GLOBO е много широка - от луни монтирани на окачен  таван, през цветни детски осветителни тела и декоративни светлини до луксозни кристални полилеи и големи подови лампи.   


Открийте някой от лампите на GLOBO на намалени цени в нашия раздел от отстъпки и промоции. При покупка над 150 лв., ние ще доставим до вашия адрес напълно безплатно.  Изберете осветително тяло от GLOBO, което най-добре ще пасне на вашето жилище, двор или градина.


Този австрийски производител обаче не се фокусира само върху интериора. Той се отличава с производството на градински слънчеви светлини (често с LED технология). В нашето предложение ще намерите гама осветителни тела GLOBO на най-ниски цени и Лед лампи GLOBO. Ние предлагаме различни осветлителни тела за вашетo вътрешно и външно осветление, които ще ви помогнат да обогатите дома си. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и