Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

GE Lighting

Vendor 6
  • Най-продавано
Нямаме продукти за тази комбинация от филтри.
Моля, редактирайте филтъра си или пробвайте търсенето.

Описание на категорията

GE Lighting - LED осветление


GE Lighting има пионерски традиции в областта на електроенергията, като Thomas Alva Edison е сред нейните основатели. Що се отнася до осветлението, GE Lighting е експерт в LED източниците на светлина. Основната движеща сила на компанията е постоянно развитие и иновации, така че те се фокусират върху модерен начин на осветление и именно това са осветителните тела и източниците с LED технология. Можете да разгледате разнообразие от LED крушки и LED лампи за вътрешно и външно осветление, за да обогатите жилището си и да създадете нова атмосфера. 


Компанията предлага висококачествени LED крушки, които можете да намерите в нашия магазин. Повечете от енергоспестяващите крушки са на отстъпка. Имате възможност да смените вашето вътрешно и външно осветление с крушките на GE Lighting и да придадете нов блясък на дома си. Много от промоциите на крушки GE Lighting надвишават 50% намаление, което би ви помогнало да спестите от месечните разходи на ток. Ние имаме различни видове LED крушки като 12 –волта, Е14, Е27, Винтидж и GU10 в складова наличност. 


Обогатете вашето осветление с марка GE Lighting, които са специалисти в LED технологията. Вашето жилище може да има нужда от нови лампи, които да не трептят, а да излъчват силна светлина. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и