Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Флуоресцентни тръби Т8

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Луминисцентни тръби Т8


Предлагаме в този раздел качествено осветление за различни халета, офиси, магазини и други работни магазини чрез нашите луминисцентни пури Т8. Заредили сме специално за нашите клиенти енергоспестяващи луминисцентни тръби с висок индекс на цветопредаване. Разполагаме и с отстъпки на флуоресцентни тръби Т8, чрез които можете да намалите сметката и да увеличите бюджета си. Можете да разгледате и другите луминисцентни тръби в нашия магазин от тип Т5, кръгли и други луминисцентни тръби. 


Имате възможност да върнете луминисцентната тръба до 60 дневен срок, ако не е подходяща за вашето помещение. Те са с гарантирано качество и издръжливост над 10 000 часа.


В нашия магазин ще откриете и светодиодни тръби, които са заместители на стандартните луминисцентни тръби Т8. Изборът на луминисцентна лампа Т8 зависи от вашето помещение и размерите на осветителното тяло. Ние можем да доставим бързо и лесно на достъпни цени LED пури Т8, за да можете да спестите от месечните разходи на енергия. LED технологията е изключително ефикасна и популярна и ако се интересувате, можете да разгледате някои от нашите LED крушки, LED лампи, LED аплици и други.

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и