Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Как да използваме флуоресцентните лампи?

Гараж и мазе
Отговор:
МирелаМирела

отговори:

Когато се спомене флуоресцентна лампа, най-вероятно ще си представите училищна мигаща и бръмчаща кутия на тавана. Но нека ви покажем колко са напреднали тези светлини през последните няколко години, вероятно ще бъдете приятно изненадани.

Каквото и да е вашето мнение за флуоресцентни лампи, важното е да осъзнаете, че те са част от нашето ежедневие и ние дори не го забелязваме. Има ги в различни институции, в училища, в болници, на работата ви  може да се видят практически навсякъде.

 
  

Флуоресцентните лампи обаче се подобриха много от първоначалния си модел. Изчезнало е досадното трептене и бръмчене, добавена е голяма ефективност и много по-голяма светимост, продължителността на живота се е увеличила няколко пъти, създадени са вариации с красив дизайн и дори към тези осветителни тела е добавена LED технология, за да се подобрят още повече. И благодарение на тези подобрени характеристики, флуоресцентните лампи останаха на пазара, като нараства популярността и търсенето им.

 
 
Вече говорихме за места, където можем да срещнем флуоресцентните лампи, но те са извън дома. В кои помещения флуоресцентните лампи ще намерят място и във вашия дом? Те се използват най-добре в помещения, където се нуждаете от незабавна светлина, като го включите. Такива помещения са например мазе, гараж, работилница или таванско помещение, където монтираната на повърхността версия на флуоресцентни лампи идеално пасва. Освен това може да ги сложите и в кухнята, където висящите флуоресцентни лампи с подмодулна светлина, чудесно светят при готвене.

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и