Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Fantasia

Vendor 9

Описание на категорията

Fantasia Ceiling Fan 


Fantasia Ceiling Fan е създадена през 1985 г. в Обединеното кралство. Тя е един от първите производители на таванни вентилатори в своята страна, но постепенно компанията успява да изгради отлична репутация благодарение на изключителното качество на своите продукти. Fantasia предлага вътрешни и външни вентилатори за тавана, както и вентилатори с интегрирано осветление. Компанията подчертава уважението към околната среда, качеството на подбраните материали и използването на енергоспестяващи технологии. Търсите висококачествени и с интересен дизайн таванни вентилатори? Определено ще харесате тези от Fantasia. Ние предлагаме и подови, настолни, вентилатори с лампа и с дистанционно управление.


Вентилаторът за таван с дистанционно управление на Fantasia ще ви предостави всичко, от което имате нужда. Комфорт, въздушни течения и нисък разход на енергия. Вентилаторите с лампа за таван от Fantasia ще ви предоставят нужния свеж въздух през лятото и ще ви помогнат да разпръснете въздух из цялото помещение. Предлагат се и вентилатор с лампа, който да ви помогне да осветите помещението. Много от този тип полилей вентилатор могат да бъдат с инсталирани LED, димируеми или смарт крушки за повече комфорт и уют.


При нас ще получите и отстъпки на вентилаторите за таван, както и много други намаления на осветителни тела в нашия магазин. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и