Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Енергоспестяващи крушки Е14

  • Най-продавано

Описание на категорията

Енергоспестяващи крушки Е14


В тази селекция ще ви представим енергоспестяващи крушки Е14 от 15/25/60/100w, с които можете да снабдите вашите осветителни тела. Те се различават от другите видове крушки по своя размер и форма. Крушката Е14 е по-малката версия на крушките Е27, които са също енергоспестяваши. Енергоспестяващите крушки от Е14 са подходящи за таванни лампи и лампи за спалня, които се монтират до леглото. В нашия магазин можете да намерите изключително голяма селекция от този тип осветителни тела за интериорно осветление. 


Е14 крушка може да ви помогнете да смените изхабената и стара крушка и така да получите гарантирана издръжливост и по-ниски сметки на електричество. Някои от нашите енергоспестяващи крушки Е14 можете да намерите на намалени цени, а за повече от нашите промоции посетете раздела седмични промоции.


Така наречените малки винтови крушки на Едисон са чудесен избор, ако желаете да спестите от разходите на енергия и да смените крушките с нажежаема жичка, които са извън производство. Имате нужда от добра светлина при четене? Нашите цветни крушки Е14, които сменят светлината от мека към по-студена и светла са идеални за вашите нощни или настолни лампи, които може да си закупите в нашия онлайн магазин. 

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и