Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Детектори

  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Разнообразие от детектори за дим


Детекторите за дим са електрически устройства, които гарантират нашата безопасност при пожар. Ние разполагаме с качествени сензори за дим, които са оборудвани с различни функции и 3-годишен гаранционен период. Оборудвайте вашия хотел, заведение или офис сгради с Wifi датчици за дим, които ще са ви наистина от полза и не се изтощават лесно. Разполагаме и с датчик за дим на батерии, но трябва да не забравяте да сменяте батериите, когато има нужда. Ние предоставяме различни батерии от тип С, Д, плоски батерии и много други в селекцията ни от акумулатори и батерии

Сензорите за дим, които ще намерите на нашия уебсайт ще ви гарантират спокойствие и безопасност, а при евакуация ще сигнализират чрез алармата за дим. Много потребители вече се снабдиха с такъв и за своите домакинства. Някой от нашите детектори за дим са с отстъпка, а други можете да намерите в нашите седмични намаления.

Искате да оборудвате вашето жилище с датчик за цигарен дим и пълна безопасност в двора? Можете да вземете някоя от нашите сензори представени в други раздел, които се задвижват чрез движение. По този начин ще защитите дома си от крадци. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и