Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

CHIARO

Vendor 5
  • Най-продавано

Описание на категорията

CHIARO 


Ако търсите луксозно осветление за вашия дом, CHIARO осветлението е най-подходящото за вас. CHIARO е една от марките на немската компания MW GLASBERG. Немското производство винаги е предоставяло гаранция за качествена изработка и материали - същото е и при осветителните тела на марка CHIARO . Освен внимателната обработка, със сигурност ще ви хареса ексклузивният дизайн на осветителните тела CHIARO. Ние предлагаме различни дизайнерски лампи от CHIARO, а в нашия сайт разполагаме с голяма гама от дизайнерски лампиони, аплици, полилеи и други осветителни тела.


Разгледайте невероятната селекция от кристални полилеи, които могат да ви впечатлят и да се впишат във вашия интериорен дизайн. Вътрешното осветление, което се предлага от марка CHIARO ще ви придостави зашеметяващо осветление с изящни кристални осветителни тела. Можете да обородувате вашия хол, всекидневна или спалня с някой от полилеите на CHIARO.  В нашия сайт ще намерите и други осветителни тела от тип дизайнерски полилеи, кристални полилеи, модерни и други полилеи.


Някой от осветителни тела на CHIARO са на последна бройка и можете да намерите допълнителни отстъпки в нашия онлайн магазин. 


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и