Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Bticino

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани

Описание на категорията

Bticino


Bticino е производител на модерно осветление и друга битова техника. Това е италианска компания, която днес е известна в 60 страни по света. Основната цел на компанията е да постигне максимална ефективност на своите продукти. Хубавият дизайн и използването на най-новите технологии също са много важни. Можете да се възползвате от техните звънци за апартаменти, които са лесни за вграждане. В нашия магазин можете да намерите и още домашни звънци, домашни табели и охранителни камери за вашия дом.


Осигурете си допълнителна безопасност чрез продуктите на Bticino в нашия магазин. Те са с доказано качество и могат да ви осигурят нужния комфорт. Можете да намерите и други артикули от Bticino, като стенни лампи за насочваща светлина, външно осветление и Лед осветление. Лед технологията е изключително полезна за общата консумация на енергия, тъй като светодиодите са енергийно ефикасни. Излъчват силна светлина с малък разход на електричество. Ние предлагаме различни Лед крушки, Лед лампи за таван, стенни лампи, полилеи и други. 


В нашия магазин можете да получите и отстъпка от различни лампи за вътрешно и външно осветление. По този начин ще спестите от месечния бюджет и ще имате икономично осветление в дома си. Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и