Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Briloner

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Briloner


Германската компания BRILONER, която е основана през октомври 1978 г., вече има богат опит на пазара на осветление и през това време се превърна в истински експерт в използването на най-новите LED технологии. Компанията следва своето мото "Leuchten für Menschen" или светлини за хора. LED осветлението от BRILONER е специализирано в производството на жилищно осветление, като осветление в банята или подови лампи.  Тази компания се фокусира и върху дизайна, за което свидетелстват техните настолни лампи, лампи за окачен таван или широка гама от таванни светлини.


Открийте многобройни и различни промоции в нашия магазин и спестете пари. Ние ще доставим до вашия адрес сигурно и удобно, за да може да обогатите вашето вътрешно и външно осветление с марка Briloner.


Предлагаме разнообразие от LED лампи Briloner, както и LED крушки. При нас можете да обогатите осветлението във вашия дом чрез осветлението на Briloner и да създадете страхотна атмосфера, като по този начин спестите от сметките за ток. Можем да ви предложим и други доставчици на осветителни тела като Paulmann, Jupiter, Greenlux, GLOBO и много други. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и