Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Artemide

Vendor 2
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Artemide осветление


Опитваме се да предложим осветление на възможно най-широк кръг клиенти и затова в нашия онлайн магазин ще намерите както евтини осветителни тела в раздела разпродажба, така и луксозни и стилни светлини. Втората група включва осветителни тела от Artemide. Тя произхожда от Милано от края на 60-те години и постепенно се е превърнала в една от най-добрите световни марки за дизайнерско осветление. Особено интересен е с оригиналните си форми, които са измислени от водещи дизайнери. В нашето предложение ще намерите лампи от Artemide, настолни и подови лампи, както и лампи за повърхностни и вградени тавани


Вярваме, че това оригинално осветление ще задоволи и най-взискателните клиенти. В момента Artemide се счита за икона на дизайна. Можете да ги видите например в музеи и галерии в Ню Йорк, Лондон, Милано или Париж. Имате възможност да си вземете модерни лампи, от които да използвате за вашето осветление. Можете да намерите разновидности на техни лампи и да обогатите вътрешното си и външно осветление. Разгледайте всички наши доставчици, за да изберете най-доброто. Ние предлагаме голяма селекция от дизайнерски лампиони, стенни лампи, полилеи и много други.


Предлагаме седмични промоции и остъпки на най-новите осветителни тела на пазара. Не пропускайте шанса си да създадете осветление от ново поколение чрез Artemide.

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и