Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

APLED

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

APLED


APLED е чешка компания, занимаваща се с производство и продажба на LED осветление. Те се фокусират както върху класическото вътрешно осветление, така и върху индустриалното осветление като прожектори или улични лампи. С фокуса си върху LED технологията, компанията доказва интереса си към най-новите тенденции, околната среда и спестяването на разходите за електроенергия. APLED осъзнава, че е важно да се помисли за всички специфични изисквания при производството на промишлени осветителни тела, така че могат да се представят с наистина качествени осветителни тела, които гарантират безопасност.


Тази компания може да ви помогне да преобразувате осветлението във вашия дом чрез техните стилни лампи. При нас можете да намерите продукти на APLED  за вътрешно и външно осветление. Разполагаме с различни Лед осветителни тела, които да ви помогнат да обогатите осветлението в дома и да спестите от месечните разходи за ток. Лед крушките са изключително надеждни и се срещат все по-често в нашето домакинство.


Разгледайте и нашите промоции, където ще намерите отстъпки и от други доставчици на вътрешно и външно осветление. Разполагаме с дизайнерско осветление Artemide. TOP LIGHТ, Osram и много други.


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и