Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Аксесоари

Kategorie Eglo Connect
  • Най-продавано

Описание на категорията

Най-добрите смарт аксесоари на Eglo Connect


Eglo Connect са едни от основните доставчици на смарт осветление в нашия дом. Интелигентните крушки са с доказано качество, издръжливост и ефикасност. В тази селекция предлагаме допълнителни смарт аксесоари от Eglo, за да подобрите различни аспекти от вашето жилище. Представили сме смарт дистанционно управление от тази марка, което е на достъпни цени и предлага всички функции, от които имате нужда. То е съвместимо с всички смарт осветителни тела, както и други смарт крушки, и осветителни тела от Еglo Connect.


В тази смарт селекция сме добавили и умен контакт от Eglo, за да си осигурите безопасност. Чрез тези смарт аксесоари, можете да не се притеснявате от претоварване на електрическата система или захранване. 


Ние можем да доставим бързо и лесно нужните аксесоари, ако случайно някои от вашите настоящи са развалени. Смарт аксесоарите с контакт от Eglo, които предлагаме, са изключително надеждни и могат да бъдат предпазени от деца. Всичко това можете да контролите с едно единствено Eglo дистанционно. Ако не сте готови да преминете към смарт осветление, можете да разгледате нашите селекции за вътрешно и външно осветление, за да откриете подходящо осветително тяло. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и