Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Възможност за връщане на стоката в рамките на 30 дни

Новини и обяви

Мирела

Искате ли да си вземете осветително тяло, но се страхувате, че няма да ви устройва? Не се притеснявайте. Вече можете да го върнете, безплатно в рамките на 30 дни от получаването му.

Без притеснения при поръчка на продуктите ни

Стоите си вкъщи, гледате нашия сайт и не знаете да ли си купите ново осветително тяло? Може би оборудвате нова къща или апартамент, може би е време само за промяна и старото осветление трябва да бъде заменено с ново. Може би Ваш близък има рожден ден или ще купите продукт като подарък по друг повод. Но все още се чудите какво да купите, ами ако случайно подаръка или осветлението не пасва или реално не Ви хареса? Ние имаме простото решение на този въпрос.

Можете спокойно да поръчате осветление или други наши продукти. Ако не напишете в поръчката си идентификационен номер или ДДС номер, т.е. купувате за лични цели, можете да върнете продукта безплатно в рамките на 30 дни. Дори и без да посочвате причина. Прочетете по-подробна информация за възможността за връщане на продуктите ни на нашия уебсайт. Накратко трябва само да изтеглите формуляра, който ще намерите тук.

Попълнете го и изпратете стоката обратно на нашия адрес, който е: 

Econt/Packeta (COLETARIA.RO), ID 91755874, ж.к. Чародейка - север, ул. Тодор Икономов, бл. 213, Русе 7000, България


Трябва обаче да го изпратите без наложен платеж. Във формуляра въведете номера на сметката, на която да изпратим обратно парите Ви, веднага след като получим стоката.

Всички условия и инструкции за успешното връщане и с точния ни адрес е достатъчно да бъдат прочетени.Не се притеснявайте, няма нищо сложно.

 
null 

Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2023 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и