Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Всичко за геймърите

Новини и обяви

Виртуалният свят се развива на компютърни екрани, но Вие все още седите в стаята си. Обградете се с неща, които ще Ви помогнат да се включите дори още повече в игрите.

Счупени клавиатури от Олимпийските игри, хиляда пъти повторени състезания в „старата“ Mafia, безцелна езда в „Red Dead Two“. Познати ли са Ви? Тогава сте на правилното място. Всеки може да каже каквото иска, но във виртуалния свят, както и в този реален свят, ще имаме преживявания, които ще помним дори с години. Ние и нашият асортимент от компютърни и игрални продукти сме тук, за да направим Вашите игри възможно най-удобни и лесни.


За да виждате игрите по-добре

Изключете класическото осветление, изгасете лампата. Осветете игралната си стая по съвсем различен начин за комфорт на очите Ви. И Вашето геймърско изживяване ще бъде напълно различно и съвършено. Имаме много компоненти, които да Ви помогнат да постигнете това. Ще започнем от индиректното осветление. То са околно. И изглежда фантастично. Може да се димира, смарт и енергоспестяващо и можете да го управлявате от разстояние. Говорим за LED лентите Philips Hue. Предлагат се в еднометров и двуметров вариант и можете, разбира се, да ги удължите както желаете. С LED ленти Philips Hue стаята Ви ще освети с 16 милиона цвята. LED лентите от производителя Nanoleaf също са чудесен избор. Като тази. Можете да комбинирате ярки цветове или по-остри бели нюанси. Nanoleaf включва и функция за адаптивно осветление, която автоматично регулира цветовата температура. И, разбира се, е интелигентна - можете да я управлявате с приложението Nanoleaf или с гласови команди. Трябва да споменем и този необичаен, но много завладяващ димируем панел във формата на триъгълници, който ще придаде на Вашия гейминг кът специална атмосфера. Ще го превърнете не само в лека симфония, но и в музикална симфония, защото може да визуализира музиката, която пускате.

Впечатлението за високотехнологичен компютър ще бъде безупречно, ако се сдобиете със синята LED лента SATA. Просто я включете в компютъра си (който и модел да притежавате) и е готова. Предлагат се 50 см лента и 100 см лента.

Когато обзавеждате или пренареждате геймърската стая, не забравяйте да изберете правилната крушка. Разгледайте тази страхотна димируема крушка. Благодарение на нейната технология и приложението Nanoleaf, можете да я включвате и изключвате от разстояние и според нуждите Ви.

В нашия онлайн магазин мислим и за най-малките геймъри. Сигурни сме, че този детски аплик във формата на конзола ще им хареса много. Рафтът е изработен от хубава букова дървесина, а лампата е боядисана с естествена казеинова боя. Няколко добри детски компютърни игри и торта. Това е идеалният подарък за рожден ден за вашето мъниче.


За да седите по-удобно 

Нашите офис столове са тук, за да не Ви боли тялото през нощта, когато седите пред компютъра. Предлагаме само столове, изработени от наистина висококачествени материали, а повърхността им е покрита с микропори за идеална вентилация. И сега нещо страхотно. Някои от столовете имат вградени LED RGB източници, което означава, че има подсветка. Освен това можете да промяните цвета им с дистанционното управление. Осветлението се захранва просто - чрез USB конектор. Разгледайте тази красота.

Всичко, от което се нуждаете за следващото ниво 

Не можете да бъдете истински геймър без добър хардуер. Дръжте пъргава мишка върху надеждна подложка в пръстите си и клавиатура, която няма да ви разочарова. Ще намерите всичко тук.

Звукът е важен за успеха в играта, а музиката за изживяването на играта. Разгледайте нашия асортимент от тонколони. Ако често губите флашки, трябва да се запасите от тук. И разбира се, имаме много повече за Вас. В категорията други аксесоари ще откриете лампи, шредери, почистващи препарати за монитори и много други.

Имате ли всичко, от което се нуждаете и желаете? 

Така:

3

2

1

Да играем! 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и