Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Умните продукти на марката Nedis

Новини от Света на светлините

Ако сте решили да закупите ново осветително тяло или продукти, които биха улеснили живота ви, интелигентните продукти на марката Nedis със сигурност ще ви зарадват.

За марката

Nedis създава ежедневни продукти, които улесняват живота ви и правят ежедневието ви по-приятно. Те винаги следват най-новите тенденции и се опитват максимално да автоматизират ежедневието и общите дейности, свързани с него. Тази компания предлага продукти, които имат висока полезна стойност и са най-интелигентният избор на пазара. В допълнение към различни домакински продукти, сега можем да ви предложим и интелигентно осветление и други умни продукти от марката Nedis.

Умни продукти

Ако искате да направите живота си възможно най-лесен, ще се зарадвате на гамата от интелигентно осветление и интелигентни домашни продукти на Nedis. Можете да закупите умни крушки за различни видове осветителни тела, които имат няколко предимства. Те са димируеми, в допълнение, цветовете могат да се променят. Те могат да бъдат контролирани дистанционно, някои от тях могат дори да бъдат контролирани чрез глас. Умните крушки Nedis могат да бъдат закупени в различни гнезда и размери.

Друг продукт на Nedis, който може да улесни живота ви, е интелигентен контакт. Умните контакти Nedis позволяват дистанционно и автоматично управление за създаване на графици и свързване на уреди. Освен това гласовият контрол отново е възможен чрез Amazon Alexa и Google Home.

Например, интелигентната камера или алармата за Wi-Fi може да осигури комфортен живот, което също ще гарантира вашата безопасност. Или може би безжично звънене на врата, с което не е нужно да мислите за сложна връзка с електрическата мрежа. Страхотни характеристики са и интелигентните ключове за осветление, детектор за течове на вода или интелигентен превключвател за управление на завеси или щори.

Всички тези и други продукти за интелигентен дом на Nedis ще улеснят живота ви. Опитайте и вие и определено ще ги харесате.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и