Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Смарт осветление за аквариум Immax Neo

Новини и обяви

Любителите на рибките и на ботаниката трябва да обърнат внимание. Със сигурност знаете какво предизвикателство е грижата за един аквариум и обкръжението му. Осветлението също играе голяма роля. Можете да постигнете всичко и да улесните поддръжката и наблюдението със смарт осветление за аквариум.

Смарт лампите за аквариум Immax Neo имат много предимства. Цял спектър на цветовете, които дават на аквариума нужната светлина. Друго предимство е минималистичният им вид, който ще се хареса на всекиго. А най-голямото предимство е дългият живот, благодарение на употребата на LED технологии и свързаното с това спестяване. В допълнение към това, всичко може да се управлява дистанционно. 

Ботаническа част

Трябва да имате подходящите условия, за да се грижите за растенията си. С подходящото осветление можете да създадете най-добрите условия за правилен растеж на цветята. Класическите крушки не са подходящи за тази цел. Затова Ви трябват лампи или крушки с LED технология. Те са най-близки до дневната светлина, която е жизненоважна за правилния растеж на някои специални растения. LED крушкитесравнени с класическите, излъчват много по-малко топлина, която може да е вредна за растенията. С LED технологията ще спестите доста от разходи, тъй като е много икономичен вариант за осветление. Освен това, през зимата, когато няма толкова много светлина, ще Ви се налага да използвате лампи по-често. Но с тези LED лампи не е нужно да се притеснявате за сметките. За да улесним всичко, сме комбинирали LED технологиите със смарт дом. Това означава, че можете да решавате само за себе си как и кога да се включват и изключват лампите. Всичко може да се настрои така, че да работи автоматично според графика, който сте направили. Лампите могат да се свържат и със мултисензор благодарение на който ще следват времето навън. 

Правилното за аквариума 

LED осветлението е чудесно решение и за феновете на ферми за риба. Подходящо е заради ниската температура на LED източниците. С такова осветление няма да се тревожите за нагряване на водата и ще сте сигурно, че не е опасно за рибите. Както за риби, така и за растения, предимството е наподобяването на дневна светлина, която е много полезна за тях. С това смарт осветление за аквариум ще оцените пълния му цветови спектър, който е друго предимство. Можете да влияете на нюансите му дистанционно, където и да се намирате. Можете да управлявате и да наблюдавате аквариума от всяка точка на света. Благодарение на това можете също да имате поглед над консумацията и следователно на разходите за електроенергия.

Ще оцените специалните функции

Както вече споменахме, смарт осветлението за аквариум е проектирано да наподобява максимално естествената светлина, от която се нуждаят рибите и растенията. С това смарт аквариумно осветление можете да използвате и соециални функции. Това са предварително зададените режими. Лунната функция осигурява лунна светлина. След това има режим Осветление, който имитира светлината по време на буря, а след него идва Облачният режим, който наподобява облачно небе. Това са аспектите, които създават впечатление за природа. Това се оценява особено от растенията.

Независимо дали имате нужда от осветление за ботанически кът или аквариум, смарт осветлението за аквариуми на Immax Neo ще ви го осигури.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и