Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Крушки

Kategorie Immax
  • Най-продавано
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте нов вид осветление чрез Immax Neo


Чували ли сте за новото смарт осветление? Знаете ли, че цената на една смарт крушка вече не е висока? Нашият доставчик Immax Neo ви предоставя пълна селекция на умни крушки в нашия онлайн магазин. Те могат да бъдат оборудвани на всяко осветително тяло и така да създаде друг тип атмосфера в дома. Многобройните функции на смарт LED крушката от Immax ви дава възможност да контролирате силата на светлината от мека към по-студена и да променяте изцяло нейния цвят. За да спестявате енергия, можете да зададете и автоматичен режим чрез безплатно приложение. Immax Neo доставят смарт осветителни тела, аксесоари и други видове за сигурност във вашето жилище. 


Открийте разнообразие от Immax Neo смарт крушки на достъпни цени и в различна форма, така че да паснат на всяка лампа. Разполагаме с крушки от тип Е27 и Е14, за да оборудвате вашето вътрешно и външно осветление.

 

Имате възможността да управлявате смарт технологията от Immax Neo и с дистанционно управление, което е изключително интуитивно и лесно за употреба. Можете да намерите и някои от артикулите на намалени цени, а за още по-големи отстъпки посетете нашата категория за седмични промоции, където ще откриете намаления на лампи, аплици, лампиони и други. 

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и