Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Променете вида на градината си с екстериорното осветление Philips Hue

За марките

Специални лампи, които напълно ще променят образа на двора ви и които можете да управлявате чрез смартфона си. Това са осветителните тела на Philips Hue.

Край на ставането до превключвателя

Харесва ли ви идеята вечер да си лежите в хамака на терасата или на двора и да включвате осветлението само с натискането на бутон на смартфона ви? С екстериорните лампи Philips Hue това може да се превърне в реалност.

Да седите със приятели, семейството или децата край огъня. Това са уникалните моменти, които всички ние очакване цяла година. Просто да поседите на терасата с чаша вино и да се увиете с одеяло. Но вече е тъмно и не ви е удобно в непрогледния мрак? Сега трябва да се отвиете или да прекъснете разговора с приятелите си. Но това не е необходимо. С Екстериорните смарт лампи Рhilps Hue непрестанното ставане до ключа е вече история. Нуждаете се само от смартфона си, за да настроите всичко от разстояние. Трябва само да изтеглите приложението. Ако вече го имате, можете да правите всичко от разстояние. Можете да включвате и изключвате лампите. Можете и да димирате светлината, ако е необходимо. Има широка гама от различни видове екстериорни лампи Philips Hue, които не само, че ще ви служат идеално, но и ще добавят завършен вид на градината ви, за да се чувствате комфортно в нея. Определено ще ви заинтересова модерният им дизайн.При повечето от тези лампи можете да избирате и цвета. Например LED спотовете от серията White And Color Ambiance ще изглеждат чудесно. Те могат да се управляват с гласови команди. Изтънченият им дизайн определено ще се хареса на гостите ви. Можете да ги закупите в комплект от по 3 броя. Максимум 5 устройства могат да се свържат към трансформатора. Те отново могат да се управляват от всякъде.А може би се нуждаете от аплик. Имаме много и от тях. Не трябва да изпускате LED RGB екстериорния аплик, който можете да избирате в два цвята. Черен и матов хром. Можете и да зададете време за осветление и да избирате измежду 16 милиона цвята. Може да се свърже със съществуващ Hue Bridge, след което можете да използвате всичките му функции.  Можете да получите много модерна и нетрадиционна визия за градината си с екстериорна лампа Hue White and Color Ambiance. Тук също можете да задавате време за осветление. Лампата е направена от качествен алуминий и закалено стъкло, което я прави устойчива на външни влияния. Освен това има степен на защита IP65, което означава, че лампата е много издръжлива. Можете да я управлявате отново чрез телефон или гласови команди. А ако не искате да купувате нова лампа, смарт крушките Philips Hue ще са ви достатъчни. Можете да ги използвате за всяка лампа. Просто трябва да изберете правилния цокъл. Можете да купите цял стартов пакет, в който ще откриете и свързващо устройство Hue Bridge в допълнение към крушките. Също така са съвместими с Amazon Alexa Apple Homekit и Google Home. Това означава, че че дори и тези крушки могат да се управляват и от смартфон, и с гласови команди.

Интериорни лампи Philips Hue

Екстериорните малки лампи Philips Hue имат голямо разнообразие, за да може всеки да избере подходящата. Но в допълнение към тях Philips Hue предлага и интериорни лампи. Независимо дали се нуждаете от нов полилей, лампа или друг вид осветително тяло. Ще откриете всички тези видове лампи, които липсват в дома ви или с които искате да замените старите. Селекция от голям брой цветове, димиране и други настройки, които могат да се зададат чрез дистанционно управление, смартфон или таблет.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и