Безплатна доставка при покупки над 180 лв.

60 дни за връщане

Експертни съвети

+359 24928465

Вход / Регистрация

0

0,00лв.

Вашата количка е празна.

Пазарувайте за още 180,00лв. и ще получите БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Празнично пътуване със Света на осветителни тела

Време на четене 3 минути
Новини и обяви

Познайте продуктите на Света на осветлението, които ще ви придружават по време на пътуванията. От осветление, през раници и електроника, до къмпинг оборудване.

Лятното време за почивка и ваканция е толкова близо, че можем да усетим във въздуха аромата на слънцезащитен крем или таборов огън. Няма време за чакане, трябва да се подготвим добре за едно от най-красивите времена на годината. Затова имаме за вас много страхотни съвети за пътуването, независимо дали ще се насочите към слънчевото морско крайбрежие, към високите планини или ще се отправите с раница към природата.


Осветление на всяка стъпка  

Не можем да си представим нито един скитник, който освен компас и джобен нож да няма в „задължителната“ си екипировка и надеждна светилка. Точно такава ще намерите при нас – и сред най-големите й предимства са дългият период на осветление, достигащ до шест часа.

Универсален помощник през летните нощи е качествена челна лампа. Тази, която ви представяме, включва цели четири режима на бяла светлина и два червени светлини. Предимството на червената светлина е, че не пречи на адаптацията на очите към тъмното. Подобрява периферното виждане, благодарение на което виждаме и околностите на осветената област. Тъй като челната лампа е оборудвана с голямокапацитетна батерия от 1 200 mAh, позволява 4 часа непрекъснато светене с бяла светлина и невероятни 20 часа с червена светлина. За зареждане използва система MicroUSB, така че може да използвате адаптера на мобилния си телефон.


За всяка нощна разходка ще ви трябва преносима лампа. Този дизайнерски артикул може също така да се използва като лампичка след махане на горния капак и закачане. Сред най-големите й предимства освен това е и високата степен на пространствено осветление, която достига пълните 360 градуса. 


Друга преносима зареждаща се лампа в нашата оферта е наистина практичен артикул, който ще оцените преди всичко по кожата си. Комбинацията на лампа с ловец на насекоми е гениална идея, която гарантира, че на вас няма да се „слоши“ никакъв насеком. За премахване на неприятните гости използва светлина с ултравиолетови лъчи, с които привлича вниманието и след това насекомите след контакт с металната мрежа под високо напрежение унищожава.


                


В нашия преглед на навъншното осветление не може да липсва съвет за спортисти. Особено през летните месеци е необходимо да се съсредоточим върху собствената си безопасност. Велосипедистите в никакъв случай не бива да излизат на пътеките без задна светилка. Тази, която ви препоръчваме ние, има цели четири режима на осветление - от пълна светлина до три варианта на мигане.

                                          


Раници и багаж

При никое от пътешествията не можем да избягаме от опаковането. Без значение дали подготвяте нещата за пътуването седмица предварително, или сте сред тези, които хвърлят всичко необходимо в раницата пет минути преди тръгване, качествен носач ви трябва във всеки случай. При нас можете да изберете от широка гама раници от всички големини и форми, както и други типове пътнически багаж. Те включват пътни, crossbody или дамски чанти, както и куфари на колела. За да сте сигурни, че взимате надежден приятел и на летището.

Къмпинг и на открито

Ако говорим за раници и багаж, трябва да споменем, че нашият онлайн магазин предлага голямо разнообразие от къмпинг оборудване. Примерно: палатки с различни размери и форми, столове за къмпинг, джобни ножове, пътни възглавници, преносими мини хладилници, спални чували, комплекти за запалване на огън, люлеещи мрежи ... и още десетки и десетки продукти в тази категория.

Електроника за път

Модерните времена изискват също така нови продукти и удобства, които просто трябва да имате с вас по време на пътуване. Става дума за powerbank-и с безжично зареждане или пътни адаптери. Така няма да трябва да се притеснявате, че устройствата ви ще останат без заряд по време на вашите скитания.  

Всичко за артистите

Спомените от пътешествия ни остават за цял живот. Но защо да ги съхраняваме само в главата си, когато в електронния магазин Светът на светилниците има толкова много продукти за всички ентусиасти по фотография и заснемане на видео? Можете да избирате от екшън камери за на открито, фотографски раници или стативи за фотоапарати, видеокамери и смартфони.

Автор на статията: