Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Осветление Twinkly. Интелигентно, игриво и цветно

За марките

Twinkly предлага широка гама от интелигентно игриво осветление. Запознайте се с коледни верижки и други продукти за вашето домакинство.

Представяме ви Twinkly, нова марка осветление в нашия онлайн магазин. Продуктите на италианската марка могат да бъдат описани уместно с три думи: смарт, игриви и цветни.

Всички цветове, за които можете да се сетите

В света на Twinkly елегантният дизайн е комбиниран с най-новите технологии, които Twinkly проектира и в собствената си технология за LED осветление. Всеки светодиод се състои от 16 милиона цвята и същия брой нюанси на бялото.


LED осветлението Twinkly е разделено на три типа цветно осветление:


  • RGB: комбинация от червени, зелени и сини цветове за перфектни цветни ефекти.
  • AWW: комбинация от нюанси на оранжево (кехлибар), топли и студени бели цветове за нормално осветление.
  • RGB + W: комбинация от червени, зелени, сини и топли бели цветове. Позволява комбинация от цветно и бяло осветление.


Всичко е смарт. Дори свързването с музика  

Интелигентността на системата се крие в приложението Twinkly, което можете да изтеглите безплатно на iOS и Android системи. Благодарение на уникалната технология можете да сканирате подредбата на цялото осветление в приложението и това впоследствие ще ви даде възможност да контролирате всеки един от неговите диоди. Една верига ще светне с различни цветове в рамките на няколко секунди. Освен това имате постоянен достъп до база данни, където можете да изтегляте нови ефекти. Чрез Twinkly Music можете да свържете музика и околни звуци към осветлението. За истинско аудио-визуално изживяване можете просто да закупите звуковия сензор USB Dongle Twinkly.


Лесно ще адаптирате продуктите на Twinkly към дейностите, които харесвате. Можете да превключвате между цветови режими от режим на работа към режим на игри или можете да направите страхотно парти. Можете бързо да адаптирате цялото домакинство към сезоните. Задайте оранжево-жълтата цветова комбинация в приложението и пренесете атмосферата на есента направо във вашия дом.


Нещата не свършват с технологията. Twinkly принадлежи към представителите на марки, които обръщат внимание на екологичния подход. Всички продукти и опаковки са изработени от екологично устойчиви материали.


Асортимент от продукти на Twinkly 

Всички продукти на Twinkly се характеризират с няколко ключови качества:


  • Най-модерните (смарт) технологии
  • RGB тип LED осветление с 16 милиона цвята в един диод
  • Всяка комбинация от цветове, яркост и шарка
  • Широка гама от ефекти, а новите са достъпни за изтегляне от приложението
  • Вграден микрофон, който реагира на музика
  • Интуитивно управление чрез приложението Twinkly (съвместимо с iOS и Android)
  • Съвместимост с домашни асистенти Amazon Alexa, Apple HomeKit или Google Assistant


Коледни лампички и завеси

В офертата на продуктите на Twinkly ще намерите различни видове Коледни лампички и завеси, които са подходящи за открито и закрито благодарение на високата степен на IP защита (44). С помощта на таймер можете да настроите кога искате да се включват. Визията на лампичките и завесите е завършена от черни кабели, които по никакъв начин не нарушават външния вид на елхата.


Димируеми ленти

Димируемата лента внася ново цветно изживяване във всеки ъгъл на вашия дом: от спалнята, през хола, до стаята за игри. Благодарение на самозалепващата се и магнитна страна, ще я монтирате лесно и има възможност за удължаване от 1,5 метра до 3 метра с помощта на удължителни ленти. 

Панели 

LED панелите са пример за креативно осветление. Основният размер на панелите е 16 х 16 см, като се предлагат в комплекти от три до шест панела, така че можете да ги сглобите в по-големи единици според вашето въображение. Те се вписват във всяка стая.

Стенна елха

Оригиналната 2-метрова декорация е подходяща за интериор и екстериор поради своята IP44 защита. Включва 70 светодиода, които създават перфектната цветност.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и