Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

LED лампи - днешното модерно осветление

LED осветление

Виждали ли сте LED лампи с най-модерните технологии? Ако не сте, офертата за LED лампи Ви очаква тук.

LED лампите на модерната ера

Бихте ли искали да знаете какво е LED? Това е източник на светлина, направен от LED диоди. LED лампите да дългосрочна, модерна и икономична технология в пестенето на осветление. Продължителността на живот на всички LED продуктикато многото видове LED крушки, LED ленти и други LED лампи, е дълъг в сравнение с класическите източници и енергийните разходи са много ниски.  Може би бихте искали да знаете и как могат да се използват LED лампите. Но това зависи само от Вас и Васите изисквания. LED лампите могат да се използват за осветление на интериорни стаи, апартаменти, хотели, ресторанти, магазини, но също така и за индустриални съоръжения и екстериорни пространстваПри нас ще откриете LED спотове, LED полилеи, лампи, както и малки лампички и много други видове LED осветителни тела. 


Има много причини поради които трябва да изберете LED осветлението. Както вече споменахме, продължителността на живот на LED източниците е много дълга. До 100 000 часа. Друго предимство на LED диодите е малкият им размер и устойчивостта на удари и други външни влияния. Няма проблем да се включват и изключват често. Благодарение на LED лампите ще спестите доста пари по разходите за осветление, което е причината да са толкова икономични. Следователно са много природосъобразни. 

 

Въпреки това LED лампите имат малък недостатък според някои хора. Това е цената им. Тя е по-висока в сравнение с тази на класическите източници и лампи. Но пък в днешно време можете да ги купите много удобно. Друг недостатък е ше толкова широкият спектър на цветове.Но при LED лампите има повече предимства, отколкото недостатъци. Така че ако не сте се срещали с тях все още и нямате нито една такава у дома, определено трябва да ги изпробвате. Със сигурност няма да се разочаровате.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и