Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Екстериорни лампи Ledvance, надеждно качество

За марките

Ще оцените екстериорните лампи от марката LEDVANCE за тяхното високо качество и надеждна функционалност.

Компанията Ledvance е наистина доказана марка. Те предлагат висококачествени продукти в клонове в повече от 50 страни по света. В тяхното портфолио ще намерите традиционни и LED източници на светлина, но също и интелигентно решение Smart+. В нашата статия ще разгледаме отблизо всички видове екстериорни модерни LED лампи Ledvance. Възможностите за използване на екстериорно осветление са широки. Те ще намерят своето място на входа на къщата или на терасите. В същото време те ще предпазят дома от крадци и ще направят вечерните мигове с чаша вино по-приятни.

Правим го интелигентно с Ledvance Smart+

Ledvance непрекъснато върви напред в технологията за смарт осветление дори чрез решението Smart+. Опциите за управление до голяма степен се преместиха във вашите мобилни телефони или дори можете да използвате собствения си глас. И вече дори не е нужно да сте близо. Можете да управлявате осветлението например от екзотична почивка. Ledvance Smart+ са интелигентни осветителни тела, които допълват атмосферата на всеки дом със своя дизайн. Отвън и отвътре. Техният чар се крие, наред с други неща, във възможността за регулиране на интензитета на светлината, промяна на температурата на бялото осветление (за работна или релаксираща атмосфера) или избор на цвят на светлината от до 16 милиона цвята. По този начин можете да персонализирате осветлението, доколкото е възможно, според вашите собствени нужди.Селекцията на най-интересните продукти от актуалната оферта на екстериорни лампи Ledvance започва със аплиците. Аплиците от серията Smart+ са перфектните помощници не само на стените на къщата, но и на тераси или градини. Те дори могат да осветят напълно пространството, но също така само с няколко щраквания от телефона ви могат да създадат интимна атмосфера на приглушена светлина. И дори цветна. Екстериорният аплик Smart+ Cube LED има лесно дистанционно управление чрез приложението Ledvance Smart+ WiFi App. Можете да изтеглите приложението безплатно на вашия мобилен телефон или таблет. Можете също така да управлявате лампата интелигентно чрез дистанционно управление Ledvance Wi-fi или гласов асистент Alexa или Google.

Да осветите баскетболен кош или да направите любовно послание от светеща лента? Може да се направи. С екстериорната LED лента Smart+ Flex. Можете да избирате от невероятните 16 милиона цвята. И всичко това е благодарение на функциите RGB (позволяващи смесването на червени, зелени и сини цветове) и RGBW (включително смесването на червени, зелени, сини и бели цветове).

За да се чувствате в безопасност, когато спите или когато отивате на работа. Точно за това е изобретен LED прожекторът Smart+ със сензор и камера. Записът на движение в близост до прожектора е с HD резолюция 1920x1080 и обхватът на засичане достига ъгъл от 180 градуса. Прожекторът включва и сирена с алармена функция.

Класически лампи Ledvance

LEDVANCE не е само смарт технологии. Заедно ще разгледаме класическото осветление, което се откроява от гамата главно благодарение на качествените си материали, както и семпъл и вечен дизайн.

Сред работните лампи можете да намерите такива за окачване, има и опция да бъдат поставени на земята. И двете опции се предоставят от LED прожектора R-STAND, който можете да зареждате през USB. Стойката LED прожектор с държач TRIPOD предлага два източника на светлина. Предлага се в оранжев и сив цвят.Олицетворение на черната елегантност, това е LED соларен стенен прожектор FLOOD. Освен че се захранва от соларна клетка, той се отличава и с това, че има сензор за движение и светлина. Така той реагира на движение около себе си и променя интензитета на светлината. Така че не е нужно да се притеснявате, че ще блести ненужно в слънчев ден.

Когато говорим за дизайн и красиво представяне, не можем да забравим за LED екстериорния аплик от серията CRYSTAL, чиято повърхност е украсена с матов хром.

Това беше само бърза селекция от представителите на различните видове осветителни тела, предлагани от марката Ledvance.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и