Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Екипирайте се за лятно лагеруване

Новини и обяви

Пролетта дойде, а лятото е на път. Време е за къмпинг, лагерен огън и други приключения. Не забравяйте да се оборудвате подобаващо.

Времето за летни забавления дойде. Заедно с него идват барбекюта, печени на лагерен огън наденички и накрая, но не на последно място - лагеруването. Всеки възрастен го обича, както и малчуганите.Къмпинг оборудване

Ако сте решили, че вместо на ваканция край морето ще отидете на по-голямо приключение под формата на къмпинг в каравана или палатка, това е времето, в което да се оборудвате за целта. Лагеруването не е лесна работа. Това не е хотел или подобно място, на което всичко нужно ви е на една ръка разстояние, необходимо е да си приготвите тоалетни принадлежности, кърпи и съдове, в случай че ще приготвяте сами храната си. Това, което не трябва да забравяте, да различните преносими лампи.

Може да ви се наложи да пренесете нещо в тъмното или да поправите нещо и да трябва да чака до сутринта. За тази цел могат да бъдат много полезни различните челници. Те се затягат за главата ви и ще светят където ви е нужно, без да се налага да ги държите с ръце.

Други неща, които ще ви бъдат полезни, са фенерчетата и лампите. Обикновено е почти невъзможно да намерите пътя до тоалетната без фенерче. Тъмнината е навсякъде и без осветление може да не намерите пътя към душа или към където и да е. Можете да избирате от различни модели, размери и водиве. От малки до наистина големи и мощни фенерчета.
Лампата също може да бъде полезна за седене на открито. В тъмното някак не е същото. Можете да поставите лампата на масата, на която седите удобно с приятели, има и видове, които могат да се закачат. Атмосферата може да бъде и вълшебна с една парафинова лампаЗа малчуганите ви

Както вече споменахме, различните видове лампи и фенерчета са много важни, дори жизненоважни за лагеруването. Ами малките деца? Независимо дали пътуват сами към летен лагер или са с вас на къмпинг, определено ще искат да си имат своя собствена малка лампа, която да служи само на тях. Някои видове челници определено биха ги зарадвали. Освен това едно по-малко фенерче идеално ще пасне на малките им ръчички и е чудесен избор. Още повече, че докато запспиват, вашите деца биха оценили и различните детски проектори или преносими детски лампи, благодарение на които няма да се страхуват. Има голямо разнообразие от малки лампи, които се изключват сами след време.


Не забравяйте и източниците

Ако имате достатъчно подходящи и преносими осветителни тела е нужно да помислите и за начина, по който те да светят подходящо. Да, точно така - батерии. Ще ви трябват батерии в различни размери за различните осветителни тела. За някои ще ви трябват малки микро алкални батерии, а за други ще са ви нужни по-големи. Винаги се запасявайте с повече, за да имате налични, ако вашите се изчерпят. Можете да вземете батерии за еднократна употреба или акумулаторни, за които можете да намерите зарядно в нашия онлайн магазин. Някои лампи също са направени за зареждане, затова не забравяйте да вземете зарядно устройство за тях. 


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и