Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Декоративни крушки

Новини и обяви

Мирела

Цялостното впечатление за светлината се създава не само от нейното покритие, но и от това, което се крие вътре. Стилната винтидж крушка е най-добрият отговор на въпроса по кой път да поемете.

Едисън би се радвал, винтидж крушките не са просто крушки

Важна е не само външната красота, но и вътрешната. Това се отнася не само за хората и книгите. Можете да пренесете елегантността и стила на дизайнерски лампион, полилей или друг тип осветление на друго ниво, като направите добър избор на крушка. Съвършенството създава цялостта. Независимо дали Едисон или някой друг е изобретил първата електрическа крушка през 19-ти век, той ще се зачуди (и вярваме, че ще се зарадва) как външният ѝ вид се е променил през последните десетилетия. Винтидж крушките придават завършен вид не само на осветлението, но и на стаята. Те се различават по размер, цвят и форма. Но можете също да избирате от различни цветове и оформления за нишките вътре в крушката.


От класически до димируеми, от топло до студено бяло

Когато избирате подходящи винтидж крушки, не забравяйте, че не търсите компромис между функционалност и дизайн. Трябва да искате и двете. Изборът на подходящ дизайн зависи от цялостния вид на пространството, в което ще бъде поставена крушката. Нашите класически и най-продаваните винтидж крушки включват LED крушки LEDSTAR, които се отличават с дизайна си. Трябва да сте смели, особено с избора на външния вид на вътрешните нишки или формата на крушката. Залагането на сигурност в този случай определено не е грешен избор. Не се страхувайте да украсите стаята си с все по-популярните SMOKY VINTAGE крушки. Те не само изглеждат страхотно, но и са проектирани така, че да са безопасни за очите ви. Като говорим за функционалност, не трябва да забравяме и за нашето предложение за димируеми крушки. Когато гледате телевизия, намалявате интензивността на светлината, но докато четете книга, я увеличавате. Също така, обърнете внимание на избора на цвят на светлината, който е подходящ за вашия интериор. Ако харесвате приглушени цветове, изберете топло бяло. Ако, от друга страна, искате да освежите стаята, се ориентирайте към дневно бяло или най-интензивното студено бяло.


Някои обичат цветното стъкло

Можете да ги вземете за децата си или за себе си. Просто защото ги харесваш. Говорим за цветни LED крушки. Офертата не се ограничава до "само" богат асортимент от цветове, но можете да намерите и специални артикули в нашия електронен магазин, като Коледни крушки.


Автор на статията:

Мирела
Мирела Специалист - клиентски сервиз

Мирела не е само специалист по обслужването на клиентите ни, но е и фен на модерното LED осветление. В статиите си ще ви посъветва как да спестите за ток или как правилно да си изберете крушка. Освен това ще ви даде много идеи и съвети как перфектно да осветите дома и градината си.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и