0
Любими продукти:
0

Нямате любими продукти.

Вход
регистрация
Levý banner
Pravý banner

Обадете ни се, ние сме тук за вас

+359 92 919019 (Пон-Пет, 09-16 ч.)
MENU
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

+359 92 919019(Пон-Пет, 09-16 ч.)

Попитайте ни
 
    


Соларно осветление - IBV

  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано
Нямаме продукти за тази комбинация от филтри.
Моля, редактирайте филтъра си или пробвайте търсенето.

Описание на категорията

Соларни лампи - много видове, много функционалности, ниски разходи


Соларните лампи са много популярни, защото не се свързват трудно, не изискват никакви разходи, за да работят (край на сметките за електричество при това осветление) и същевременно осигуряват висококачествено осветление. Работят на принципа зареждане чрез слънчевата светлина през деня.


Нашите оферти за соларни лампи за многобройни и вие имате възможността да избирате различни видове от това осветление. Като клиент можете да изберете соларна охранителна лампа за интериор и екстериор (соларен сензорен аплик) с вграден сензор за движение, който да улесни живота ви, поради факта, че се включва/изключва въз основа движението ви в избраната зона.


Различни вариации на соларни лампи


Можете да избирате от много различни варианти за вашия интериор, тъй като осигуряваме класически соларни лампи с дизайн на соларно захранвана струнна лампа (пасва идеално на детска стая или спалня), соларен аплик (чудесен малък завършек за вашата спалня или всекидневна стая), декоративна лампа (която щще е страхотно допълнение за детската стая) и много други.


Озарете екстериора си с тези соларни лампи


Колкото до екстериора, имаме екстериорни соларни струнни лампи, екстериорни соларни Коледни лампички, соларни аплици (за номера на къщата ви). Също се фокусираме върху соларните лампи за алея за паркиране, независимо дали се поставят на колони или се забиват в земята (плоски соларни лампи за алея), което е и друга чудесна опция за осветление на входа ви. Екстериорните лампи за алея са устойчиви на замръзване , за да не се тревожите че ще спрат да работят в затруднени условия.


В нашата оферта можете да намерите и соларни градински орнаменти, които ще бъдат чудесно допълнение в градината ви. Можете да погледнете и нашите отстъпки за соларни лампи.

Събития и новини веднага на вашия имейл

Всичко за светлините, съвети, трикове и уроци. От време на време директно на имейла.

Отказване от абонамента

© 2021 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и