Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Сензори за движение

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте разнообразие от сензори за движение в нашия магазин

Искате да монтирате сензори за движение за външно или вътрешно осветление? Ние разполагаме с различен тип сензори за движение, които можете да свържете лесно и удобно.  При нас ще откриете сензор за движение с ръка или звуков сигнал. Тези устройства ще ви помогнат да създадете по-спокойна атмосфера, като ви предупреждават за крадец. От друга страна, нямате нужда от копче за осветлението, което е доста по-комфортно особено за помещения, които нямат нужда от често осветление. Имаме и друго осветление за коридор, което можете да разгледате в нашия магазин.

Открийте голямо разнообразие на сензори за движение с аларма в нашите магазин и изберете най-подходящия за вас. Имате възможност да намерите и повече артикули в нашите седмични промоции и намаления. 

Оборудвайте гаража си със сензор за движение, които да се включва когато се прибирате късно след работа. Инсталирайте сензор за движение с ръка в тъмните шкафове, за да се светят когато имате нужда от да вземете нещо. Използвайте безжична аларма с датчик за движение, за да можете да имате допълнителна сигурност. В нашия сайт можете да откриете и детектори за дим или цели лампи със сензор, за да можете да допълнително екстериорното осветление и защитите вашата собственост. 


Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и