Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 150 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Fiamm

Vendor 6

Описание на категорията

FIAMM ENERGY


FIAMM Energy Technology е международна италианска компания, специализирана в производството на батерии и акумулатори. Тя предоставя качествени продукти за промишлеността и домакинствата от 70 години. В момента тази марка е добре позната в Чехия благодарение на надеждни автомобилни акумулатори. FIAMM Energy Technology непрекъснато подобрява своите технологични решения и предоставя на своите клиенти широка гама от продукти. При нас можете да откриете още повече акумулатори и батерии в нашите селекции от оловни акумулатори и ААА акумулаторни батерии.


Ние предлагаме надеждност чрез евтини акумулатори от FIAMM Energy. Техните оловни акумулатори са на достъпни цени и с 6 месеца гаранция. Имате възможност да получите захранване и мощност с акумулаторите и батериите на FIAMM Energy, за да получите сигурността, от която имате нужда. Вземете акумулаторна батерия, която да ви гарантира издръжливост и може да бъде презареждана. Нямате нужда от акумулатор, но имате нужда от зарядно устройство? В нашата селекция от зарядни устройства и други акумулатори ще намерите каквото ви е необходимо. 


Нямате достатъчен капитал? Разгледайте нашите промоции и отстъпки, където може да попаднете на различни видове акумулатори и батерии. Ние доставяме из цялата страна бързо и сигурно. След потвърждение на поръчката ще получите потвърждение с нужните данни.

© 2022 Доноци ООД Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и