Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Вентилаторите Rabalux ще освежат и озарят

За марките

Вентилаторите от марката Rabalux съчетават освежаването през горещите летни дни със смарт осветление.

Ще се навършат 30 години, откакто продуктите с марката Rabalux се появиха на пазара. През всички тези години чешката компания успя да отвори вратата към пазара в 13 държави. В предишната статия ви показахме, че предлагането на екстериорни осветителни тела Rabalux е наистина богато. Днес ще разгледаме по-отблизо, например интелигентните вентилатори и дизайнерските лампи в един пакет. Освен това ще ви покажем още няколко новости в света на смарт осветлението.

Вентилатор или лампа? И двете

В горещите летни дни те са там, за да ви предпазят от жегите. Можете да превключвате таванните вентилатори от Rabalux с помощта на дистанционно управление, например от комфорта на вашия диван. И това не е всичко. Освен това идеално служат като смарт LED лампи. Димируеми и контролирани чрез дистанционно управление или стенен превключвател, които са включени.

Можете удобно да зададете желаната яркост на светлината, да регулирате температурата на светлината (в широк диапазон от 3000 и 6500 Келвина, в зависимост от конкретния модел), нощно осветление, включване или изключване или регулиране на скоростта на въртене на вентилатора. Най-модерните дават възможност и за запаметяване, избор между летен и зимен режим или използване на до шест скорости. Погледнете сами. Накратко: вентилаторът със лампа от Rabalux е пълноценна алтернатива на полилея.

Дизайнерски елемент за всяка стая 

Поставянето на таванния вентилатор в дома ви е просто въпрос на вашия стил и предпочитания. Той се вписва добре в хола и кухнята, но също и в тоалетните и баните. Предлагат се в няколко интересни цветови вариации. Така можете да се освежите със стил.

Нека се спрем за кратко на дизайна. В нашата оферта, разбира се, ще намерите и вентилатори с големи перки, както ги познавате. Но Rabalux предлага по-компактна алтернатива, която най-добре се дефинира с термина минималистичен. Диаметърът на целия вентилатор е около 50 сантиметра, което открива различни възможности за поставяне и интегриране в концепцията на вашия дом.

Новости в смарт осветлението 

Rabalux предлага още неща в категорията смарт осветление. Защо трябва да погледнете интелигентните лампи от Rabaluxu? Ще споменем интуитивното управление, което можете да използвате, за да зададете всичко, което искате, използвайки приложението. Местата, където смарт осветлението от Rabalux пасва идеално, могат да бъдат намерени навсякъде в дома.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и