Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Ваканцията свършва, но лятото още не!

Новини и обяви

Въпреки че ваканцията бавно приключва, лятото и топлото време още не свършват. Все още ще се нуждаете от различни осветителни тела, независимо дали са за вън или вътре.

Ваканцията свърши много бързо. Както започна, така бавно по бавно си и отива. Още малко, обаче времето ще бъде слънчево и топло. За това трябва да помислим и за осветлението.

Интериорно оборудване

Що се отнася до осветителните тела във вашия интериор,в топлите дни със сигурност ще оцените особено един вид асортимент. Това не е нищо друго освен вентилатор. В топлите дни и нощи със сигурност ще се радвате на охлаждането, което вентилаторите ще осигурят. Можете да избирате от няколко типа. Или от най-различните подови вентилатори или от настолните ни вентилатори, които винаги можете да поставите там, където имате нужда от тях. Те могат да бъдат полезни и в различни офиси, където често не се диша. Именно вентилаторът прави въздуха по-приятен.


Друг вид, който можете да използвате за охлаждане на помещението, е таванният вентилатор. Освен, че ще охлажда въздуха ви в топлите дни, ще ви и затопли отново през зимата благодарение на възможността за заден ход. Освен това, при таванните вентилатори, можете да решите дали искате такъв със лампа, която по принцип ще изпълнява две функции в едно, или вентилатор без лампа. Ако харесвате максимален комфорт, със сигурност ще харесате да използвате вентилаторите с дистанционно управление.

Тъй като краят на ваканцияте идва и новата учебна година настъпва, трябва да помислите и за най-малките. Така че за децата ви. Със сигурност ще се нуждаят от качествена детска светлина, за да се подготвят за училище, за да не си разрушат очите при учене или писането на домашни. Качествен детски полилей, таванна лампа или малка лампа определено ще бъдат повече от необходими.

Със съкращаването на дните ще оцените и качественото осветление в спалнята, където определено ще ви трябва хубава лампа на нощното шкафче, и с нея ще можете да прочетете любимата си книга.

Външно осветление

Както вече споменахме, все пак ще искате да прекарвате много време навън дори и вечер, когато няма да има светлина толкова дълго както през ранното лято. Ето защо е необходимо да се мисли за външни осветителни тела дори и сега. В зависимост от това къде искате да ги поставите, изберете правилните за вас. Например, външна стенна светлина може да ви бъде полезна на входа, които можете да светнете както по време на работа, така и когато идвате или излизате от къщата си. Ако не искате да търсите превключвател, вариантът на сензорни осветителни тела ще бъде най-подходящ за вас. За по-добра ориентация можете да си купите различни соларни или ориентачни осветителни тела. Всичко зависи от вашите нужди.

Така че не забравяйте правилните осветителни тела дори сега и изберете правилното, от което се нуждаете!


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и