Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Три горещи новости от WiZ - сигурност и стил за вашия дом

За марките

Компанията Signify, световен лидер в областта на осветителната техника, представя своите иновации в електронния си магазин. Серията продукти за домашна сигурност WiZ Home Monitoring, гъвкава неонова лента за стена и цветни крушки с нажежаема жичка.

WiZ Home Monitoring - за максимална сигурност на дома

Ще започнем с интелигентната и уникална серия продукти за домашна сигурност WiZ Home Monitoring.На разположение е стартов пакет, който съчетава интелигентно осветление и сигурност. Можете да използвате силата на светлината и движението, за да се предпазите от нежелани гости.


Основната характеристика на новата серия продукти е перфектната интеграция между осветление и сигурност. Това значително ще повиши комфорта в ежедневието ви. Представете си да се събудите посред нощ заради подозрителни звуци. В бързината и тревогата си се придвижвате към най-близкия ключ за осветлението и се опитвате да изплашите неканения гост. Но какво ще стане, ако неканеният гост се опита да се промъкне при вас, докато се намирате на другия край на света? Wiz Home Monitoring е на ваше разположение. Системата може да симулира вашето присъствие и да включва сам оптичните аларми. Можете също така да решите как да реагира осветлението при засичане на движение: то може да свети с пълна яркост, да мига или просто да показва ярки цветове. Опциите не спират дотук. Можете да използвате интуитивните функции, които включват например регулируеми процедури за наблюдение, които ще ви позволят да управлявате лампите и да следите какво се случва в дома ви единствено с кликване в приложението. Необходимо е само да изберете конкретна рутинна процедура. По този начин системата приема съобщението, че напускате дома си, и ще предаде информацията на съответните лампи, които да се активират и в случай на нежелано посещение да изплашат гостите.

 


Засичане на движение SpaceSence

Продуктите на WiZ включват и технологията за засичане на движение SpaceSence. Благодарение на тази технология всяка съвместима лампа се превръща в сензор за движение, който засича всяко движение в дома ви. Сложната екосистема WiZ, в комбинация с новата интериорна камера, осигурява пълно покритие на дома ви. От вас зависи дали ще искате да активирате наблюдението на цялото домакинство или само на някои стаи. Ако е необходимо, можете да го изключите също толкова лесно и бързо.

Интериорна камера WiZ 

Можете да се сдобиете и с отделна интериорна камера, която е част от серията продукти за наблюдение на дома и е последното парче от пъзела за вашия защитен дом. Денем и нощем тя ще ви позволи да контролирате и наблюдавате случващото се и ще ви уведоми за всяко необичайно движение или звук, независимо дали става въпрос за разбиване на прозорец или пожарна аларма. Също така ще получавате известие директно от камерата, а след като отворите приложението WiZ, веднага ще получите картина в реално време за случващото се на място. Камерата е оборудвана с функция за нощно виждане, която се активира автоматично при слабо или лошо осветление. Освен това тя може да използва инфрачервена светлина, за да освети пространството, така че да можете да видите всеки детайл на екрана. Камерата разполага с множество други функции, включително двупосочно предаване на звук, детекция на движение на базата на изображения, широк зрителен ъгъл до 120 градуса, Full HD резолюция и слот за SD карта.Нямате опит с екосистемата Smart WiZ? Няма страшно. Идеалният избор за вас ще бъде стартовият комплект Home Monitoring, с който можете да започнете лесно наблюдение на дома си. Този комплект включва новата интериорна камера WiZ и лампи WiZ. Можете да използвате опционални абонаментни услуги, които ще ви осигурят достъп до повече функции. Тези функции включват съхраняване на данни от интериорната камера WiZ за период до 30 дни в облака, определяне на зони на движение или задаване на зони за поверителност в избрани стаи. И не на последно място - ще ви позволи да възпроизвеждате записи ръчно по време на стрийминг от камерата.

Гъвкава неонова лента за стена

Друга новост на WiZ в нашия е-магазин е еластичната неонова лента за стена (Neon Flex Strip). Гъвкавостта ѝ се състои в безкрайните възможности, благодарение на които ще можете да я регулирате според нуждите си. Дължината ѝ, достигаща три метра, ще ви помогне за това, а освен това можете да я огъвате в различни форми и изображения по ваше желание. Създавайте различни светлинни сцени с помощта на своята креативност. Решихте, че искате спонтанно да промените формата? Няма проблем. С лентата стената в стаята ви ще има специална декорация, която ще се оцени особено много от тийнейджърите, тъй като е идеална за игра на компютърни игри. 

Цветни крушки с нажежаема жичка 

Не забравяйте, че не само външният вид на лампата създава впечатление, но и това, което се крие вътре в нея. Стилната винтидж крушка е най-добрият избор за това. С третата WiZ новост, ще осветите приятно дома си. Цветните крушки с нажежаема жичка са изработени от издръжливи жълти нишки и стъклени крушки с привличащ вниманието розов цвят. Можете да избирате измежду различни форми. Ако търсите крушки, които могат да съчетаят създаването на перфектна атмосфера и стилен външен вид, можете да спрете да търсите. Намерихте ги. Ще изглеждат чудесно, например над масата за хранене или във всекидневната ви.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и