Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Пригответе се за пролетта с новостите за работилница и градина

Новини и обяви

Запознайте се с двете ни чисто нови продуктови категории и разкрасете дома и градината си.

Независимо дали обичате да копаете или да пробивате, когато погледнете през прозореца и погледнете в календара, вероятно си мислите, че идва пролетта. И не грешите. Със сигурност ще се съгласите, че работата е по-добра и по-забавна с нови инструменти, осветление или аксесоари за работилницата или градината. Нека да разгледаме продуктите от нашите две нови категории, които ще направят работата Ви по-лесна и по-приятна.


Идеалните произведения се създават с идеално устроени работилници

И когато следваме заглавието, само качествените инструменти принадлежат на сръчни ръце.

В нашия онлайн магазин можете да избирате между класически, при които трябва да приложите сила и умения, или електрически помощници.

След дългата зима със сигурност ще трябва да затегнете някои винтове у дома. За това ще Ви помогне един от нашите бестселъри, комплект от петнадесет прецизни отвертки с различни размери, които имат дръжки с въртяща се повърхност. Така няма да пропуснете нито милиметър.

Но понякога е ясно, че трябва да разчитате на технологията. Нашата оферта от електрически инструменти включва много артикули, от които се нуждаете във Вашата работилница. Би било нормално да се каже, че проектите "Направи си сам" са само за мъже. На жените, които се справят сами, препоръчваме да добавят стилен пистолет за горещо лепило в розов цвят в количката си преди пролетта. 

За да разгледате по-добре работата си и в същото време да се чувствате в безопасност при работа с инструменти, не забравяйте да помислите какво осветление трябва да закупите, преди да стане топло навън. И разгледайте нашата широка гама от аксесоари, която включва изолационни ленти или работни ръкавици. 


Зелената трева ще бъде Вашата радост

Сред нас има и такива, чийто кактус е изсъхнал. Поради това се възхищаваме още повече на всички, които могат да създадат пейзаж от пъстри цветя, питателни зеленчуци и сочни плодове в градините си. 

Сутрешните слани скоро ще изчезнат и слънцето ще поеме управлението. И с това Вашата градина ще се нуждае от Вашето време и грижи. Не е препоръчително да подценявате подготовката, затова преди първото копаене в почвата проверете кои инструменти ще трябва да закупите или замените за нови. 

В нашата категория Засаждане ще да видите, че можете да отглеждате растения си интелигентно. Със смарт технологиите, които могат да бъдат свързани с мобилни приложения, можете да върнете градината си обратно в 20-те години на миналия век. 

Вашата градина не трябва да губи очарованието си, дори през нощта. Можете да внесете в нея звездна романтика с декоративни парафинови или градински лампи.


Три съвета за пролетната Ви работилница:  

1)  Планирайте цялата година. Къщичка за птици или чисто нова пергола? Преди да срежете дървените дъски за първи път през пролетта, направете план какво бихте искали да правите през годината. Ами ако не можете да направите нещо? Няма значение, работата в работилницата е предимно удоволствие.

2)  Шкурка, гъба, нивелир. Сменете износените инструменти с нови, почистете мръсните, а също почистете и работилницата. Всичко трябва да е в ред.

3)  Работете и се забавлявайте. Харесвате ли рок музика, или пък обичате да слушате аудиокниги? Ако не пускате триона, насладете се на работата в работилницата, като слушате нещо хубаво.


Три съвета за пролетната Ви градина:

1)  Не забравяйте за пролетното почистване. Може да не искате да го правите, но основното почистване след тежка зима е първата стъпка, която ще облекчи градината и ума Ви. Изметете сухите листа и освежете тревата. Вашата градина ще Ви възнагради с красотата си през следващите месеци.

2)  Отрежете това, което трябва да бъде подрязано. През март е време да подрежете клонки от касис или лозя, но и други растения, които обичате. Не забравяйте да отрежете клоните на малините или ягодите, ако не сте го направили през есента.

3)  Засадете тревата. Първите седмици на пролетта са идеалният период за засаждане на празни и редки площи от Вашата морава. Няма по-добро усещане от това да чуете похвали от посетители, че моравата Ви напомня за английската с прецизните си стръкчета.


Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и