Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

За какво да мислим, когато купуваме детско осветление?

Осветление за детска стая

отговори:

За доброто развитие на детето са необходими много стимули, не само под формата на играчки, но и други неща, които го заобикалят в стаята. Ето защо изборът на детско осветление не трябва да се подценява и си струва да следвате няколко принципа.

Какво да запомните при избора на детски полилей или лампа?

Безопасност

Както при покупката на други артикули, интересувайте се за произхода на стоката и дали отговаря на европейските стандарти за безопасност. При нас ще намерите само осветителни тела, които отговарят на тези стандарти, така че не трябва да се притеснявате.

  

Достатъчно информация

За всяка детска лампа трябва да имате няколко основни данни: дължина, ширина, височина, както и каква крушка можете да поставите в нея, т.е. вида на цокъла, мощността и напрежението.

 

Повече видове осветителни тела

 

За да бъде стаята достатъчно осветена, са необходими повече видове осветителни тела. Като основен, разположен в средата на стаята, се монтира полилей за деца, който може да бъде заменен със спотДо леглото се използва настолна лампа или аплик. Особено при по-малките деца, които се страхуват от тъмнината, са подходящи лампите за ориентация. Не се препоръчва да купувате лампиони, тъй като децата могат да се спънат и да се наранят от дългите кабели.

 

Дизайн, който се харесва на децата

 

Вие погледнете практическата страна, за естетическата е добре, ако са достатъчно пораснали, да попитате самите деца. Днес се предлага детско осветление с най-различни теми за момичета и момчета - животни, герои от приказки и филми, спортни теми, коли  и др. Просто трябва да си изберете.

 

Подходяща крушка

След като сте избрали лампа, купете и подходящ източник на светлина. Не препоръчваме класическа крушка, която се загрява по време на светене, за да не може детето ви да се изгори. Поради високата си ефективност най-доброто решение е LED крушката или енергоспестяващата крушка.

  

 

Вижте нашия асортимент от детски полилеи и лампи. Всичко е налично и до 70% по-евтино.

 

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


Препоръчителни продукти

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и