Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Лятната ваканция е тук!

Новини и обяви

Независимо дали децата ви са малки или големи, ако ходят на училище или на детска градина, току-що е започнала ваканциите им. Това означава само едно нещо за тях. Трябва да изживеят възможно най-много приключения и колкото се може повече преживявания.

Барбекю или градинско парти с правилното осветление

Предполагам, че всички обичаме летните барбекюта и партито на лунна светлина само с топлината на огъня. Много е приятно, когато гори огън и няма друга светлина, която да ви смущава при огнището. Необходимо е обаче също да донесете продуктите за барбекюто или неща за огъня и след това да ги върнете обратно. Често се случва да забравите нещо, така че да се връщате и по няколко пъти. За тези моменти наистина една външна лампа е много необходима. Често за ориентация, където има пътека до входа или където пътят свършва, ще послужат добре соларните лампи. Може да не излъчват много светлина, но поне ще видите къде да вървите без да се спъвате. Освен това с тези осветителни тела пестите елетктрическа енергия. Зареждат се чрез слънчева енергия и след стъмване светват сами. Не ви е нужно включване в ел. мрежата 

Като друго нужно осветление, може да препоръчаме външна стенна лампа. Можете да си купите осветление с ключ или, модерното в момента, осветление на сензор, което светва, когато разпознае движение и след това само и изгасва. Ако в къщата ви има движение и постоянно се излиза и влиза в двора, тогава външното сензорно осветление е точно за вас. Когато носите таблата с напитки за гостите или мезетата, не трябва да търсите и напипвате по стената за превключвател за да светнете и после изгасите лампата.

Освен това, че децата не стават за училище, повечето от тях си и лягат по късно. Както вече казахме, барбекюто и градинските партита, са заедно с късното лягане, голямо забавление за тях. Защо тогава да не им направим времето прекарно вечер в двора ни още по приятно. Питате как ли? Ми например, можем да разхубавим двора и градината си. соларните гирлянди и верижки вече не се използват само за Коледа. Можете да ги сложите около дървета, храсти или около беседката или мястото за събиране. Изберете си едноцветни соларни гирлянди или се радвайте на многоцветните. И двата вида имат много ефекти и децата ви със сигурност много ще им се радват.

Летни лагери и приключения

Не само игрите на двора забавляват децата ни през лятото. Някои от тях прекарват ваканцията при баба и дядо на село, други с приятели и съученици на летен лагер в планината или на морето. И в двата случая, трябва децата ни да са оборудвани добре. Задължително е да имат фенерче, челник или други подобни играчки. Например в планината качествен фенер или челник са много необходими. При спането в палатки е добре да имат под ръка преносим фенер, с който да намерят всичко каквото търсят и се въргаля някъде в палатката. От всички светлини предлагаме различна големина, имаме и малки и големи. Малките са за деца и са с най-различни детски картинки и мотиви, по-големите светлини са вече за възрастните и са с повече умения и функции

Създайте от лятната ваканция красив период за малките, нека я очакват с радост и нетърпение и през следващата година. Убедите се сами, че дори и светлините и различните аксесоари към тях, могат да ви помогнат да направите ваканцията на децата си незабравима.

Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

092919019(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и