Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Респиратори с клапан

Vendor 7
  • Най-продавано
Нямаме продукти за тази комбинация от филтри.
Моля, редактирайте филтъра си или пробвайте търсенето.

Описание на категорията

ÄR Face Mask Защитно Оборудване


Най-доброто, което можете да намерите сред защитното оборудване - това са респиратори с клапан ÄR Face Mask. Благодарение на използваните технологии и материали (Är Nanofiltry, VirralOff, Eco Acqua Zero), той се нарежда сред висококачествени респиратори. Можете да избирате от няколко размера, което гарантира удобно използване. Същото важи и за клапана, благодарение на който ще дишате по-добре. Открийте всички предимства на феновете на ÄR Face Mask и елате и изберете. Можете да разгледате и за повече от ÄR Face Mask Защитно оборудване в нашата селекция като респиратори без клапани, резервни филтри и ръкавици

Открийте черни предпазни маски ÄR, които да ви помогнат да защитите себе си от всякакви вируси. Ние предлагаме предпазни маски за лице многократна употреба. Този тип защитни маски осигуряват по-голяма сигурност от обикновенните. Именно затова ние препоръчваме тези качествени защитни маски за лице. Можем да ви предложим и еднократни маски, предпазни ръкавици и предпазна екипировка. Осигурете вашата защита или тази на вашите работници  чрез нашите високо защитни маски.

Много от тези артикули ще намерите на по-ниска цена в нашия раздел от промоции и отстъпки. Ние доставяме в цялата страна безплатно при покупка над 150лв. 


Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и