Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Покажи на повечеПокажи на по-малко

Аплици за баня

Vendor 8
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Подкатегория: $ categoryname - още подкатегории

Описание на категорията

Осветлението за баня е изключително важно и лампите над огледалото могат да ни помогнат успешно да се приготвим за деня


Лампите за баня могат да бъдат многобройни и различни спрямо местата, на които могат да се позиционират. Всички сме добре запознати с осветителните лампи за таван на баня, но вече предлагаме и лампи за огледала в банята. Това са влагоустойчиви лампи с ярка светлина, от която имате нужда сутрин и вечер. Лампата за огледало в баня не е толкова широко разпространена, но в по-новите жилища задължително се монтира, тъй като в банята няма пряка светлина и помещението е постоянно тъмно. Добре знаем, че докато се измиваме и оправяме имаме нужда от добро осветление и функционални вентилатори за баня.


Този тип лампи за баня могат да бъдат евтини и малко по-скъпи, което напълно зависи от интериора и дизайна им. Ето защо, освен лампите за баня и огледала, които предлагаме, в нашия магазин, можете да откриете и други продукти като аплици за баня или LED лампи за баня за пълно и практично осветление. 


Много често, банята е помещение, при което лампата се забравя включена или често се налага да работи, което се отразява върху сметките за тока. Препоръчително е да се вземат предвид LED лампите за осветлението за баня. Стандартните крушки за огледала в баня могат да бъдат сменени с LED крушки, които да ви дават по-силна светлина и по-голяма икономия на ток. Чрез тези осветителни тела за баня, можете изцяло да промените осветлението на лампите за огледала с луксозни осветителни тела за баня чрез нашия магазин. 

Banner patička

© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и