Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Изкуствена елха. Коледна нешироколистна атмосфера

Новини и обяви

В предлагането на изкуствени елхи в нашия онлайн магазин ще намерите много видове, които на пръв поглед няма да можете да различите от истинските.

Коледните традиции са различни във всяко домакинство. Както има семейни традиции коя храна ще бъде сервирана на трапезата на Бъдни вечер, така сред нас има почитатели на живите и изкуствени иглолистни елхи. Това е най-традиционната декорация, която украсява домовете ни по време на Коледа. Така че трябва да помислите кой тип е най-подходящ за вас.

Предимствата на истинската и на изкуствената елха

Разграничаването дали живата иглолистна или изкуствената елха е по-добра е чисто субективна гледна точка. Но истината е, че всяка има своите предимства и недостатъци.


Живата елха се отличава с неподражаемото си ухание, присъщо на празничния период. В допълнение към това всяка година ще имате оригинална елха и няма да ви омръзне след няколко седмици. Нейните недостатъци, от друга страна, включват промяна на цвета и отделяне на иглички, което я влошават с времето, тъй като губи здравина. Не на последно място, трябва да ѝ отделите повече време и грижи. От избора ѝ до транспортирането ѝ до вкъщи, до декорирането и грижата за нея. Разбира се, не можем да забравим и финансовата страна - харчите част от коледния си бюджет всяка година, за да я купите.


Предимството на изкуствената елха в сравнение с истинската иглолистна елха е, че никога не пуска иглички, не пожълтява и винаги запазва правилната си симетрична форма. Освен това не е нужно да се занимавате с закупуването или транспортирането ѝ всяка година. Така ще спестите време и пари. Можете да я изберете от комфорта на вашия дом и да я сглобите когато поискате. И накрая, избирайки изкуствена иглолистна елха, вие ще пазите околната среда. Всяка година преди Коледа се изсичат десетки милиони живи дървчета. От друга страна, просто не можете да се отървете от дървото и трябва да подсигурите целогодишното му съхранение.


Богат асортимент изкуствени елхи  

Когато избирате, трябва да имате предвид няколко неща. Първо, височината. Това зависи най-вече от два фактора: вашите предпочитания и свободното ви пространство. В нашия онлайн магазин можете да избирате от по-малките с размери от 30 до 90 сантиметра. Те са страхотни като декорации за маса или рафтове. Предназначени са за употреба на закрито. И не е нужно да правите много. Най-малките вече са доставени в окончателния си вид и включват стойка.


Ако разполагате с повече място и искате дърво, което имитира живото и размерите му, можете да избирате от няколко варианта. Можете да избирате от височина 120 см, 150 см, 180 см и 220 см, до истинските гиганти с височина 250 см. Но нещата не приключват с размера. Можете също така да избирате между имитации на различни видове иглолистни дървета, но те също се различават по своята мекота или диаметър.

 

Дръвчетата, които можете да намерите в нашия онлайн магазин имат следните характеристики:

  • Те имат естествен вид, така че на пръв поглед не можете да ги различите от истинските 
  • Можете да намалявате и увеличавате диаметъра на дървото (според конкретния вид)
  • Стойките са включени 

Изграждане, поставяне, декориране, почистване, съхраняване  

Не на последно място, ще ви дадем няколко съвета как да използвате изкуственото дърво.


Сглобяване

Коледната елха се състои от една или две части, които просто сглобявате. След като я поставите в стойката, трябва само да оформите клоните. Можете да опънете клоните на произволна ширина. Оформянето може да отнеме до няколко минути. Можете да намерите подробни съвети и трикове как да изградите коледно иглолистно дърво в нашата статия.


Разположение  

Изкуственото дърво има същите възможности за поставяне като истинското. Най-малките могат да се използват като украса навсякъде, по-големите са идеални за места, които са в центъра на семейната Коледа. Накратко, където ви харесва най-много и където прекарвате най-много време с любимите си хора.


Украсяване 

Декорирането на изкуствената елха е не по-различно от декорирането на истинската. В основата на всичко са LED лампичките, които ще намерите и в нашия онлайн магазин. Останалите декорации зависят изцяло от вас. Ако искате вече украсена елха, изберете от напълно готовите.

 

След Коледа

Почистването на изкуственото дърво (за разлика от живото) ще ви отнеме минимално време. Не е нужно да се разправяте с падащи навсякъде иглички или разлята вода. Съхранението, разбира се, е свързано преди всичко с неговия размер - най-малките могат лесно да бъдат поставени в шкаф, а най-добрият избор за по-големите е изба или гараж.Попитайте ни каквото желаете

Мирела

Ще Ви помогна с Вашите въпроси.

024928465(Пон-Пет, 09-17:30 ч.)

Попитайте ни
 
    


© 1993-2024 Donoci®. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и