Levý banner
Pravý banner
меню
0 0,00 лв.
Купете още за 180 лв. и ще ви доставим стоката БЕЗПЛАТНO.
категория

Филтър

Зареждането на филтъра ...

Димируеми аплици

Vendor 7
  • Най-продавано
  • Седмично намаление
  • Най-често гледани
Следващо най-продавано

Описание на категорията

Открийте невероятни и стилни димируеми аплици за всеки дом при нас


Днес имате възможност да разгледате нашата селекция от димируеми аплици, които да обогатят светлината във вашия дом и да ви дадат възможност да я регулирате. Димируемите лампи за стена са създадени, за да внесат нов спектър светлина и да осветят тъмните части в дома ви. Осветителните тела за стена се развиват изключително бързо и днес предлагаме димируеми аплици за хол, коридор, спалня и дори баня. Целият набор от димируеми аплици могат да бъдат контролирани чрез дистанционно управление. Ние ви даваме възможност да усъвършенствате вашето осветление чрез допълнителни димируеми полилеи, димируеми настолни лампи или димируеми спотове, за да имате пълен контрол и комфорт върху осветлението. 


Много домакинства използват и димируеми аплици за външно осветление, като по този начин двора, гаража и входа ви ще бъдат приятно осветени нощем. 


Напоследък на пазара все повече се търсят димируеми LED аплици, заради тяхната енергийна ефикасност и издръжливост. Ние сме се погрижили в този раздел да откриете димируеми LED крушки и E14, за да оборудвате старите осветителни тела и така да намалите разходите на енергия. Димируемите крушки са изключително ефективни и при желание можете да разгледате и друг раздел свързан с димируеми таванни осветителни тела или димируеми спотове

Banner patička

© 1994-2024 Donoci s.r.o. Всички права запазени. Информация за обработка на лични данни. и