Безплатна доставка при покупки над 180 лв.

60 дни за връщане

Експертни съвети

+359 24928465

Вход / Регистрация

0

0,00лв.

Вашата количка е празна.

Пазарувайте за още 180,00лв. и ще получите БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

Засияйте с Rabalux

Време на четене 3 минути
Новости в офертата

Надеждни осветителни тела и оптимално съотнощение между качество и цена? Точно това можете да си представите, когато кажете Rabalux.

За компанията

Историята на марката Rabalux вече е доста дълга. По-точно 28 години. Можем да благодарим на групата от хора, които основаха компания със стабилен финансов гръб заради функцията ѝ. Оперативният ѝ опит е дори международен. Сърцето на цялата компания се намира в Унгария, в бързо разрастващия се град Дьор, който много от Вас може да знаят като спа град. Там може да се открие логистичният им център. Ще откриете бази с наистина огромен капацитет стоки. В работата ѝ можете да срещнете 10 дъщерни дружества. Експортът на компанията заема място в 12 други държави. Фирмата Rabalux CZ Svítidla s.r.o. работи на чешкия пазар успешно от 12 години и постоянно се разраства.

Под марката Rabalux ще откриете голям брой лампи и много класически и енергоспестяващи източници, при които всеки отговаря на критериите за оптимално съотнощение между качество и цена. Портфолиото на Rabalux винаги предлага нови модерни лампи в настоящите тенденции, както и класически осветителни тела, които никога няма да Ви омръзнат. Ще откриете и интериорни, и екстериорни лампи.

 

Асортимент от стоки на Rabalux

Асортиментът от продукти на марката Rabalux е много голям. Rabalux има всички лампи, от които се нуждаете. Можем да започнем от малките по размер лампи. Това са предимно настолни или нощни лампи. Различни видове, цветове и стилове, които Ви гарантират разнообразен асортимент на различни лампи, от които определено ще изберете това, от което се нуждаете. Ще откриете и много интересни декоративни лампи, които могат да се използват като подарък за рожден ден или за Коледа. В допълнение към малките лампи ще откриете и лампиони, които ще паснат идеално на всекидневната Ви стая или ще внесат уют в спалнята Ви.Друго нещо, което не можем да подминем, са различните видове централно осветление. От лампи за вграждане, спотове, таванни лампи и малки или големи полилеи. Освен голямото разнообразие, можете да настройвате димиране, да регулирате температурата или да задавате функция памет, всичко това с дистанционно управление. Този тип лампи са особено подходящи за всекидневна стая, спалня или кабинет. Голямо предимство е и разнообразният асортимент от LED лампи, с които компанията може да се гордее. Можете да купите наистина всеки тип лампи във версия с LED крушки или с вграден LED източник. Rabalux просто има от всичко.Банята също има нужда от нещо специално. За там трябва да изберете лампи с по-висока IP защита от класическите лампи за интериор. Причината е, че лампите за баня обикновено са в контакт с влага и често дори с вода. Има няколко зони в банята, в които имате нужда от лампи. Необходимо е да имате лампа над огледалото, която няма да ви ослепява. Нужно е да виждате истинските нюанси, нито замъглени, нито изострени. Имате нужда и от централно осветление. Погрижете се да имате висококачествено и най-вече безопасно осветление в банята с марковите лампи на Rabalux.Екстериорът Ви също няма да остане по-назад. Rabalux предлага широка гама от различни екстериорни лампи. Соларните лампи ще Ви осигурят димирана светлина, а екстериорните аплици ще ви осигурят по-силно осветление.Лампите са много важни. Но повечето от тях не биха работили без правилния източник на светлина (крушка). Rabalux има това предвид. Можете да закупите модерни източници на светлина на марката.

Всички лампи, предлагани от марката Rabalux са винаги безопасни и с високо качество. Докоснете се сами до качеството им с богатия им асортимент!

Автор на статията: